Kamalak'tan hükümete İsrail tepkisi

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Mavi Marmara şehitlerinin kanı üzerinden yapılacak pazarlığın gaflet olduğunu söyledi.

Kamalak'tan hükümete İsrail tepkisi

Türkiye ve İsrail arasındaki görüşmeye tepki gösteren Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, “Mavi Marmara’da şehit edilen insanların kanı üzerine yapılacak her türlü pazarlık, her türlü mutabakat, gaflet ve dalalettir. Böyle bir mutabakatın altında imzası olanlar ne tarih önünde, ne de millet vicdanında bunun hesabını veremeyecektir" diye konuştu. 

Parti Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyen Kamalak, AKP iktidarının dış politikada iflas ettiğini söyledi. İsrail ile mutabakatın kabul edilemeyeceğini belirten Kamalak, "İsrail ile imzalanacak olan bu mutabakat, iktidarın vicdanen de iflas ettiğinin en somut göstergesidir” dedi. Ak Parti sözcüsü Ömer Çelik'in açıklamasına gönderme yapan Kamalak, “Milletimizin gözünün içine baka baka İsrail Devleti şüphesiz ki bizim dostumuzdur diyebiliyor. İsrail dostunuz ise Filistin halkı sizin neyiniz oluyor?” diye sordu.


<< Önceki Haber Kamalak'tan hükümete İsrail tepkisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER