'Kahramanlı'nın istifa nedeni maddi sıkıntı ve kentin takıma destek vermemesi'


Süper Lig'in sıkıntılı ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nda Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı'nın görevinden istifa etmesinin nedenini açıklayan Basın Sözcüsü Ayhan Erdem, "Kamuoyu çok iyi biliyor ki bu istifanın nedeni maddi sıkıntılar ve kentin takıma destek vermemesidir." dedi.

Mersin idmanyurdu'nda Başkan Ali Kahramanlı'nın istifası camiada deprem etkisi yaparken, ilk açıklama kulüp Basın Sözcüsü Ayhan Erdem'den geldi. Maddi problemlerin devam etmesi ve kimsenin kulübe destek vermemesinden dolayı Kahramanlı'nın istifasını Yönetim Kurulu'na sunduğunu söyleyen Erdem, "Tüzük gereği istifayı yönetim kurulu kabul ederse, 30 gün içinde olağanüstü genel kurulu yapıp yeni başkanı seçmemiz gerekir." dedi.

Yönetim Kurulu'nun henüz Başkan Ali Kahramanlı'nın istifasını kabul etmediğini de söyleyen Erdem, "Başkanımızın istifasını oturup değerlendireceğiz. Ancak şunu kamuoyu çok iyi biliyor ki bu istifanın nedeni maddi sıkıntılar ve kentin takıma destek vermemesidir. Başkanımız gerekli desteği göremediği için istifa etmek zorunda kalmıştır." ifadelerini kullandı.

Takımın ligdeki durumunun sanıldığı kadar kötü olmadığını da söyleyen Erdem, "Ligin dibinde olsak da tehlikeli bölgeden 2 maç kazanıldığı zaman uzaklaşacağımızı biliyoruz. Biz takımımıza da güveniyoruz. Eğer bu takıma sahip çıkmak ve almak isteyenler varsa buyursunlar. Kentin Valisi ve Belediye Başkanı güçlü bir yönetim oluştursun ve bu takıma sahip çıksın. Ya da bize destek olunsun ve bu takıma sahip çıkılsın. Aksi takdirde birçok örneği olduğu gibi Mersin İdmanyurdu da kayyıma gider sahipsiz bir takım olduğu için de silinir gider." şeklinde konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber 'Kahramanlı'nın istifa nedeni maddi sıkıntı ve kentin... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER