Fener'den dört dörtlük galibiyet

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu karşılaşmasında Antalyaspor'u 4-2 mağlup etti. Goller; Nani, Şener Özbayraklı ve Van Persie'den (2) geldi.

Fener'den dört dörtlük galibiyet

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu mücadelesinde Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Antalyaspor'u ağırladı. 


MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR:

90'Nani topu üzerinden atladı, Van Persie'nin şutunda kaleci Mbolhi topu konteol etti.

90'Fenerbahçe kaleyi karşıdan gören uzak bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

90'Sezer Badur'un soldan kullandığı serbest vuruşta ön direğe hareketlenen Mbilla'nın kafa vuruşu ağlarla buluştu.

90'GOL! Mbilla!

90'Karşılaşmanın normal süresinde son dakikanın içerisindeyiz. Kayıp zaman 3 dakika olarak işaret edildi.

89'Nani'nin getirdiği topta ofsayttan çıkan Fernandao topu aldı ancak savunma yerleşince Brezilyalı topu kaybetti.

88'Antalyaspor'da Zeki Yıldırım kenara geldi, Ömer Kandemir oyunda.

86'Kadir Bekmezci'nin savunma arkasına kaçan Emre Akbaba'ya gönderdiği topu Fabiano çıktı ve aldı.

74'Ceza alanına sağdan içeri giren Emre ceza yayındakim Sezer'i gördü. Sezer'in şutunda Ertuğrul'dan dönen topu Emre tamamladı ve topu ağlara gönderdi.

73'GOL! Emre Akbaba!

73'Oyuna yeni giren Fernandao ile Fenerbahçe 5. gole yaklaştı. Şener ceza alanına sağdan getirdiği topu kale alanındaki Fernandao'ya verdi. Brezilyalı golcünün şutu dışarıya gitti.

72'Antalyaspor'da Serdar Özkan kenara geldi, Mbilla oyunda

72'Fenerbahçe Nani ile yine gole yaklaştı. Sağdan ceza alanına giren Nani topu içeri çekti. Nani'nin sol ayağıyla yerden yaptığı vuruşu kaleci MBolhi ayağıyla çıkardı.

71'Fenerbahçe'de Mehmet Topuz kenara geliyor. Fernandao oyunda.

69'Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Van Persie'nin pasında sağdan ceza alanıan giren Nani altıpastaki Volkan Şen'i gördü. Volkan topa dokunamadı.

68'Fenerbahçe tehlikeli geldi. Volkan'ın çalımlarla getirip Van Persie'ye verdiği topu Hollandalı sağdan bindiren Nani'nin 
önüne yuvarladı. Nani'nin ortası arka direkten auta gitti.

67'Emre Akbaba'nın sağdan ortasında Diarra kafayı vurdu ancak top üstten dışarı gitti.

66'Fenerbahçe'de Brezilyalı golcü Fernandao oyuna girmek için hazırlık yapıyor.

65'Uygar'ın soldan kullandığı serbest vuruşta kafayı Lamine Diarra vurdu.

64'Volkan Şen rakip yarı alanı sol köşe gönderinde yaptığı baskıyla topu kazandı. Topu kaybeden Diego Angelo Volkan'ı faulle durdurdu.

63'Ülker Stadyumu tribünlerinde Ertuğrul Taşkıran ve Robin Van Persie için tezahüratlar var.

62'Antalyaspor Sezer Badur ile gole yaklaştı. Diarra'nın pasında ceza alanı sol çaprazında kaleciyle karşı karşıya kalan Sezer'in sol ayağıyla şutunda Ertuğrul çıkardı.

61'Antalyaspor 4-0 yenik durumda oyunu yeniden santra ile başlattı.

60'Soldan gelen Caner Erkin'in muhteşem ortasında arka direkte iyi bir kafa vuran Van Persie kaleci Mbolhi'yi mağlup ederek takımını 4-0 üstünlüğe taşıdı.

59'GOL! Robin Van Persie! Fenerbahçe 4-0 önde!

57'Uygar sondan ceza alanına girerken sağdan bindiren Van Persie'yi düşündü ancak araya savunma girdi.

56'Serdar Özkan soldan ceza alanına sokuldu. Savunma önünü kapatınca geriye dönmek zorunda kaldı. Top Fenerbahçe'de

55'Sarı-lacivertliler bu kez Van Persie ile gole yaklaştı. Savunma arkasına koşan Hollandalı yıldız ceza alanında soldan 
girerek şutunu çekti. Top üstten auta gitti.

54'Bu kez Fenerbahçe gole yaklaştı. Uygar Mert Zeybek savunma arkasına atılan topta kaleciyle karşı karşıya pozisyonda 
soldan gelen Volkan Şen'i görmek istedi ancak savunma araya girdi. Uygar kaleyi düşünebilirdi.

53'Anlatyaspor Diego ile gole yaklaştı. Ceza alanı önüne topla gelen Diego'nun sol ayağıyla sert şutunu kaleci Ertuğrul çıkardı.

52'Şener'in sağdan ortasında arka direkteki Van Persie'ye top gelmeden Diego araya girdi.

51'Kadıköy deplasmanında 3-0 geriye düşen Antalyaspor oyuna yeniden başladı.

50'Caner'in kullandığı kornerde iyi yükselen Van Persie skoru 3-0'a getirdi.

49'GOL! Robin Van Persie!

48'Uygar'ın pasında Van Persie'ye giden topu Antalya savunması kornere gönderdi.

48'Uygar'ın pasında Van Persie'ye giden topu Antalya savunması kornere gönderdi.

47'Antalyaspor'da Emrah Başsan oyunda çıktı, Sezer Badur oyunda

46'İkinci yarıya Fenerbahçeli oyuncuların vuruşuyla başlandı


45'Müsabakada ilk yarıya ilave bölüm eklenmiyor ve hakem Halil Umut Meler ilk yarının bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor.

42'Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Birkan Öksüz pasını hemen yanındaki arkadaşı Kadir Bekmezci'ye gönderiyor. Kadir bekletmeden ortasını altıpas çizgisine doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.

40'İlk yarının son dakikalarına girilirken ev sahibi Fenerbahçe'nin topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.

37'Emrah Başsan'ın şutlarının ardından topu kontrol eden Abdoulaye Ba takımını kontra atağa çıkarıyor ve pasını orta alanın sol tarafında bulunan arkadaşı Volkan Şen'e gönderiyor. Volkan Şen sol çaprazdan ceza sahasına girer girmez vuruşunu yapıyor ancak top savunmadan geri geliyor.

37'Serdar Özkan sağ kanattan topla birlikte son çizgiye inerek pasını ön direğe hareketlenen Emrah Başsan'a gönderiyor. Topu kontrol eden Emrah üst üste iki şut çıkarıyor ve bu iki şut da savunmada Abdoulaye Ba'dan geri geliyor.

35'Sağ kanattan gelişen atakta Serdar Özkan ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Bu noktaya hareketlenen Emre Akbaba kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.

33'Antalyaspor gole çok yaklaşıyor. Sol kanattan gelişen atakta Birkan Öksüz pasını penaltı noktası sağ tarafındaki Serdar Özkan'a gönderiyor. Serdar yerden vuruşunu yapıyor ve savunmadan seken top sol kale direğine çarparak penaltı noktası üzerindeki Emrah Başsan'a geliyor. Emrah bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.

31'GOOOLL!! Fenerbahçe, Şener Özbayraklı ile farkı ikiye çıkartıyor! Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Nani pasını ceza yayının yaklaşık 10 metre gerisindeki arkadaşı Şener'e gönderiyor. Şener gelişine çok sert vuruyor ve top sol üst köşeden filelerle buluşuyor.

29'Ceza yayı sol tarafından kullanılan serbest vuruşta Robin Van Persie doğrudan kaleyi düşünüyor ancak barajdan seken top sol kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.

29'Antalyaspor'da Chico, rakibi Uygar'a yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.

29'Ceza yayı sağ çaprazının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Caner doğrudan kaleyi düşünüyor. Kaleci Rais M'Bolhi'nin müdahalesi ile altıpas sağ tarafına açılan topa hareketlenen Mehmet Topuz bekletmeden sert vuruyor ancak top üst direğe çarparak oyun alanına geri dönüyor.

25'Ev sahibi sarı lacivertliler bu bölümde rakip yarı alanda daha fazla gözüküyor.

22'Kadir Bekmezci'nin pası ile sağ kanatta topla buluşan Lamine Diarra kaleye doğru yönelmek istiyor ancak tecrübeli oyuncunun pozisyonu ofsayt.

20'Ceza sahası sol çaprazının hemen gerisinden kullanılan serbest vuruşta Emrah Başsan doğrudan kaleyi düşünüyor. Barajdan seken top sağ köşeye yöneliyor ancak kaleci Ertuğrul Taşkıran uzanıyor ve bu topu çıkartıyor.

17'Sol kanattan gelişen atakta Caner ceza yayı sağ tarafındaki Nani'yi görüyor. Nani bekletmeden topuk pasını ceza sahası içi sağ çaprazına hareketlenen Robin Van Persie'ye gönderiyor. Van Persie dönerek yerden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Rais M'Bolhi gole izin vermiyor.

14'GOOOLL!! Fenerbahçe, Nani ile öne geçiyor! Şener'in pası ile topla buluşan Nani ceza yayının sağ tarafından sağ ayağı ile çok sert vuruyor ve top üst direğe çarparak filelerle buluşuyor.

11'Bu dakikalarda karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.

8'Robin Van Persie'nin pası ile ceza sahası içi sol tarafında topu kontrol eden Caner Erkin bekletmeden sert vuruyor ancak kaleci Rais M'Bolhi sağ köşeye uzanarak bu topu çıkartıyor.

6'Kırmızı beyazlılar gole çok yaklaşıyor. Savunma arkasına atılan pasa hareketlenen Lamine Diarra penaltı noktası gerisine gelerek sol ayağı ile yerden vuruyor ancak kaleci Ertuğrul Taşkıran sağ köşeye uzanıyor ve gole izin vermiyor.

5'Antalyaspor'da Emrah Başsan kısa süreli sakatlık geçiriyor.

3'Ev sahibi Fenerbahçe kısa paslarla pozisyon üretmeye çalışıyor.

1'Hakem Halil Umut Meler'in düdüğü ile müsabakaya konuk Antalyaspor başlıyor


<< Önceki Haber Fener'den dört dörtlük galibiyet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER