İyi Parti'de İzmir'de neredeyse bütün teşkilat yönetimi istifa etti

İYİ Parti İzmir Teşkilatı'nda 17 ilçe başkanı, il gençlik kolları başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile 20 ilçenin gençlik kolları başkanının istifa ettiği bildirildi.

SHABER3.COM

İstifa edenler tarafından yapılan ortak yazılı açıklamada, partinin Kurucu İl Bas¸kanı Yıldırım Ulupınar'ın ardından yeni il başkanının atandığı, bu kararla partinin vizyonundan tamamen uzaklaşıldığı belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"I·l Bas¸kanlıgˆımızın atanması su¨recinde tes¸kilatlarımızın, il bas¸kanımızın atanmasıyla ilgili go¨ru¨s¸ ve o¨nerilerinin alınması ic¸in, genel merkezimiz tarafından go¨nderilen heyete tes¸kilatların hassasiyeti ve du¨s¸u¨ncelerinin aktarılmasına ragˆmen, maalesef genel merkezimiz tarafından ilc¸e tes¸kilatlarımızın, il yo¨netimimizin, genc¸lik kollarımızın hassasiyetlerinin dikkate alınmadıgˆı go¨ru¨lmu¨s¸tu¨r. Almıs¸ oldugˆumuz bu karar, herhangi bir s¸ahısa kars¸ı degˆil, tamamıyla prensip kararıdır. Bu sebeple 17 ilc¸e bas¸kanı, il genc¸lik kolları bas¸kanı ve yo¨netim kurulu ile birlikte 20 ilc¸e genc¸lik kolları bas¸kanı olmak u¨zere tu¨m go¨revlerimizden istifa ediyoruz".

İYİ Parti, İzmir İl Başkanlığına Hüsmen Kırkpınar'ın getirildiğini açıklamıştı.

<< Önceki Haber İyi Parti'de İzmir'de neredeyse bütün teşkilat yönetimi... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER