İşte Saray'ın son seçim kozu: Yarın gece yarısına dikkat

Ahmet Takan: Saat 01.00’de tüm partilerin afişlerini indirecek Erdoğan’ın resimlerini asacaklar

SHABER3.COM

Yeni Çağ yazarı Ahmet Takan'dan seçime 2 gün kala dikkat çekecek bir yazı geldi.  Takan, "Cumartesiyi Pazar gününe bağlayan gece saat 01'den sonra tüm partilerin  afişlerini indirecek. Sonra sadece Tayyip Erdoğan'ın resimlerini asacaklar" dedi.

Peki, AKP son gün çaresi olarak neye başvuracak?..AKP, seçim karargahında görev yapan bir kaynağımdan bilgi aldım. Ankara için şunları söyledi;

“Cumartesiyi Pazar gününe bağlayan gece saat 01’den sonra tüm okulların önleri ve tüm bulvarlarda belediye, tüm partilerin  afişlerini indirecek. Sonra sadece Tayyip Erdoğan’ın resimlerini asacaklar. Sandığa gidenlerin, son göreceği kişi o olsun istiyorlar. Böylelikle, Mehmet Özhaseki’yi değil reisi oylatalım diye karar aldılar. Özellikle, Sincan, Keçiören ve tüm taşra ilçelerde, tüm  okul duvarlarında bu yapılacak. Kararsız seçmen bizim için çok önemli…”

AKP’li kaynağımın anlattığı bu son dakika hamlesi, bence, sadece Ankara’da değil, başta İstanbul olmak üzere -iktidar açısından sıkıntılı- pek çok yerde uygulanabilir. Aman dikkat!.. Muhalefet adayları soğukkanlılıklarını kaybetmemeli. Provokasyon kokan tuzaklara düşmemeliler.

<< Önceki Haber İşte Saray'ın son seçim kozu: Yarın gece yarısına dikkat Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER