LG'den G5 bombası

Güney Kore devi LG yeni modeli G5'i tanıtıyor.

LG'den G5 bombası

21 şubat’ta Barcelona'daki Sant Jardı Club'da yapılacak lansmanla tanıtılacak olan LG G5, 4 GB RAM, 32 ve 64 ROM’la birlikte 5.6 inçlik IPS LCD bir ekranla gelecek.

Teknoloji devlerinin amiral gemilerine dair özellikler lansman tarihleri yaklaştıkça netleşmeye başladı. Bunlardan biri de merakla beklenen LG G5. LG’nin bu yeni amiral gemisi 21 şubat’ta Barcelona'daki Sant Jardı Club'da yapılacak lasmanla tanıtılacak.

Shiftdeletenin haberine göre, telefon gücünü Snapdragon 820’den alacak. G4’te 3 GB ram kullanan Güney Koreli üretici bu modelinde ise 4GB RAM kullanması bekleniyor.

LG G5, 1440x2560 piksel çözünürlüğünde 5.6 inçlik IPS LCD bir ekranla gelecek. LG kamera özelliklerinde de bir hayli iddialı olarak gelmesi bekleniyor. 21 Megapiksellik, OIS ve laser autofocus destekli bir ana kamera bulunacak olan telefonla 4K video kaydı da yapılabilecek. LG G5’in ön kamerası ise 8 Megapiksel çözünürlüğünde. 3500 mAh gücünde bir batarya kullanmasına kesin gözüyle bakılan telefonda hızlı şarj özelliği de bulunacak.

LG G5 tasarımı ile ilgili sızdırılan bilgilere göre, cihazın gövdesinde metal alaşımlı hatlar yaygın olarak kullanılacak. Deri ve plastik tasarımdan vazgeçen LG, bu yeni amiral gemisinde daha sağlam bir telefonla kullanıcıların karşısına çıkacak gibi görünüyor. LG, G5 için her zaman açık kalan ekran teknolojisini de resmen tanıttı.

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER