İşte el konulan Bugün ve Millet'in ilk sayısı

Gazetecileri işten atan kayyum Hasan Ölçer'in çıkardığı Bugün Gazetesinin ilk manşeti: Cumhur meydanda! oldu. Gazete, 29 Ekim kutlamalarından bir kare kullanırken, manşete 'Cumhur meydanda' başlığını attı.

İşte el konulan Bugün ve Millet'in ilk sayısı

'Haber namustur' diyen gazetecileri daha ilk günden işten atan, keyfi kayyum kararının “Kayyum gaspı” olarak manşet atılmasına 'rezalet' diyen kayyum Hasan Ölçer'in yönetimindeki Bugün Gazetesi "Cumhur meydanda" manşetiyle çıktı. Hasan Ölçer, ilk günden gazeteleri AKP bülteni gibi çıkararak, birilerine göz kırptı ve AKP'ye yakın havuz çizgisinde yayın yapacağının sinyalini verdi. 

Kayyumlu ilk sayı manşetini, devletin zirvesinin katıldığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarından Erdoğan'ın olduğu bir fotoğrafla "Cumhur meydanda" başlığıyla çıkardı.

Dün, Twitter'daki profiline, Bugün gazetesinin bugünkü (30 Ekim 2015) nüshasına ait sayfaları incelerken çektirdiği fotoğrafı koyan kayyum Hasan Ölçer, “Atandığımız gazetelerin yayınları durmayacak, bilakis Anadolu insanının hissiyatına tercüman, ‘ahlâkî ve millî’ bir çizgide devam edecektir” tweetini atmıştı.

Gazetenin birinci sayfasında ayrıca AKP'nin dünkü Diyarbakır mitingine de geniş yer verilerek, "Diyarbakır'dan barış mesajı" başlığıyla haberleştirildi. Sayfada muhalefetle ilgili hiçbir habere yer verilmedi.

İşte el konulan Bugün gazetesinin bugünkü birinci sayfası: 




İşte 'ahlâkî ve millî' çizgideki kayyumun çıkardığı Millet gazetesinin manşeti: Türkiye tek yürek!



<< Önceki Haber İşte el konulan Bugün ve Millet'in ilk sayısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER