İstanbul'un göbeğinde esnafa 'Sizde Allah korkusu yok mu?' dedirten olay

Türkiye'nin en büyük ve İstanbul'un en lüks alışveriş merkezlerinden Metrocity'de yaşananlar tartışmaya sebep oldu.

Metrocity AVM'nin yürüyen merdiven ve X-Ray'lerine haciz geldi

Patronlardunyasi.com'un haberine göre İstanbul Levent'teki AVM'de, X-ray cihazlarına ve yürüyen merdivenlere haciz geldiği belirtildi.

Hacizden dolayı yürüyen merdivenlerin sökülmesi AVM'yi karıştırdı.

Merdivenlerin sökülme anı görüntülere de yansırken, kuaför olduğunu belirten AVM'deki bir dükkan sahibi ise duruma tepki gösterdi.

Kuaförün, "Al kardeşim ben kuaförün sahibiyim. Gel Pazartesi sabah benim dükkanımı icra et. Şuna bak, Allah korkusu yok mu sizde? Alay ediyorsunuz..." dediği fark edilirken, sökülen merdivenlerin de yeniden bağlanmasını istedi..
 
Hürriyet'te yer alan habere göre alacaklı bir faktoring firmasının aldırdığı haciz kararı sonrası merdivenler söküldü. İcra kararı getirilmesinin nedeni ise AVM’nin sahiplerine ait bir şirketin ödenemeyen 3.5 milyon liralık borcu.

Metrocity AVM’nin sahiplerine ait olan Bursa’da doğalgaz çevrim santrali bulunan BİS Enerji AŞ’den olan alacakları için icra takibi başlattı. Kesinleşen haciz kararı sonrası dün AVM’de fiili haciz yapıldı. AVM’nin yürüyen merdivenleri söküldü. Söküm işlemleri sürerken bir yandan da ödemenin yapılması için yoğun bir trafik yaşandığı belirtiliyor.

Merdivenlerin bir kısmı sökülerek AVM’nin içinde tutuldu. Söküm işlemi yapıldıktan sonra ödeme yapıldı. Ancak, sökülen merdivenler takılmadı.

<< Önceki Haber İstanbul'un göbeğinde esnafa 'Sizde Allah korkusu yok... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER