İstanbul'da büyük hastane yangını

İstanbul’da Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde büyük bir yangın çıktı. Yangın kısa sürede tüm binayı sardı, hastaların büyük kısmı tahliye edildi.

SHABER3.COM

Yangın ile ilgili açıklama yapan Vali Şahin, “İçerde yangın yok, duman tahliye ediliyor.” dedi. Şahin, yoğun bakım hastalarının bulunduğu 8. katta ise beklemenin devam ettiğini aktardı. Durumu ciddi olan ve kontrolden olan hastamlar burada gözetim altında tutuluyor.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, yangın nedeniyle can kaybının olmadığını ancak duman zehirlenmesi sonucu bir çok kişinin yaralandığını söyledi.

Gaziosmanpaşa’da bulunan Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangında patlamalar yaşanırken alevler hastanenin dış cephesini tamamen kapladı. Çatıda başlayan yangın kısa sürede diğer katlara da sıçradı. İhbar üzerine İstanbul’un çok sayıda ilçesinden itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi.

İtfaiye Daire Başkanı Ali Karahan açıklamasında yaralı ve can kaybı olmadığını yoğun bakım dışındaki hastaların tahliye edildiğini söyledi.


<< Önceki Haber İstanbul'da büyük hastane yangını Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER