Instagramda ekran görüntüsü alındığında karşı tarafa bildirim gidecek

Instagram'ın hikayeler kısmından ekran görüntüsü alanları üzecek güncelleme geliyor. Bundan sonra başkalarının hikayelerinden ekran görüntüsü alındığında karşı tarafa bildirim gidecek.

SHABER3.COM

Instagram'a gelecek son güncellemeyle haberleri olmadan başkalarının fotoğraflarını kaydetmek tarih oluyor.  Bu durum 'stalk' yapanları üzecek. Yeni güncelleme ile Instagram'da hikayelerden ekran görüntüsü alındığında karşı tarafa bildirim gidecek. Geçtiğimiz yıl Instagram’a gelen hikayeler özelliği birçok kişi tarafından sevilerek kullanılıyor. Son haberlere göre Instagram hikayeler fonksiyonuna çok yakında yeni bir özellik getirmeye hazırlanıyor.

Normalde Instagram hikayeler kısmına koyduğunuz bir görsel veya video 24 saat içerisinde siliniyor. Instagram'da bu gönderileri kaydetme özelliği olmadığı için screenshot (ekran görüntüsü) alarak fotoğraflar kaydediliyordu. Birgün gazetesinde yer alan haberde, bu işlemi başka kişilerin fotoğraflarının ekran görüntüsü için kullanan kişilere bildirimler gidecek. Instagram, çok yakında gelecek güncelleme ile birlikte, hikayelerde bir kişinin ekran görüntüsünü alındığında o kişiye bildirim gitmesini sağlayacak.
<< Önceki Haber Instagramda ekran görüntüsü alındığında karşı... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER