Artık mekânın yeni sahibi var cancağızım!

24 Haziran 2018'de yapılan seçimde Cumhuriyet Halk Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı olarak yarışan Muharrem İnce, 2023 yılında yapılacak seçimde yeniden aday olacağını açıkladı. Bu sözlere Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan'dan cevap geldi.

SHABER3.COM

24 Haziran 2018'de yapılan Partili Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimi'nde Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) adayı olarak yarışan ve yüzde 30 ay alan Muharrem İnce, Habertürk TV'de katıldığı canlı yayında çarpıcı bir açıklama yaptı.

"2023’te yapılacak seçimde cumhurbaşkanlığına aday olup olmayacağına" dair soru üzerine İnce, “Meydanlar dolacak, Muharrem İnce aday olacak. Bu böyle yarım kalır mı?” ifadelerini kullandı.

İMAMOĞLU CEPHESİNDEN CEVAP

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim döneminde kampanya direktörlüğünü yapan Necati Özkan, şahsi Twitter hesabından çarpıcı bir mesaj paylaştı.

İsim vermeden İnce'nin cumhurbaşkanlığı adaylığına cevap veren Özkan, "Dün dünde kaldı cancağızım. Artık mekânın yeni sahibi var." ifadelerini kullandı.

Tweetin altına yorum yapan bazı sosyal medya kullanıcıları Özkan'ı İnce ile İmamoğlu'nun arasına nifak sokmakla itham etti. 

"EkremCnl" isimli kullanıcı, "Bu üsluba ne gerek var. Yakışmıyor." ifadelerini kullandı.
<< Önceki Haber Artık mekânın yeni sahibi var cancağızım! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER