İmamoğlu 'kameramanlar işten çıkarıldı' dedi, kanaldan açıklama geldi

İmamoğlu'nun 'israf' belgelerini zoom'ladıkları için kovulduğu iddia edilen dört kameramanın isimleri medyada yer alırken kanaldan açıklama yapıldı

İmamoğlu'ndan Ahmet Hakan'a: O sözleri savunma, bu konuyu da kapat

Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı CNN Türk'teki 'Tarafsız Bölge' programında yaşananların yankıları sürüyor. 

Programı sunan Ahmet Hakan, AKP yanlısı sorularıyla İmamoğlu'na yüklenmiş, ardından da İmamoğlu'nun israf belgelerini açıklayacağını söylemesinin ardından, 'yukarıdan' gelen bir telefonla yayın kesilmiş ve süresinden önce bitirilmişti. 

Ardından da, İmamoğlu'nun israflarla ilgili gösterdiği belgelere yakın çekim yaptıkları gerekçesiyle dört kameramanın işine son verildiği bizzat İmamoğlu tarafından açıklanmıştı. Hatta kameramanların isimleri de kamuoyuna yansıdı. 

Neohaber'in haberine göre, işlerine son verilen kameramanlar Tanju Esen, Metin Bıyık, Melih Özlem ve Mert Tetik olduğu, basın emekçilerine işten çıkarılma tebligatlarının yapıldığı öne sürüldü. Haberin detayında ayrıca Tarafsız Bölge programının reji ekibinin de işten çıkarılacaklar arasında olduğu ileri sürüldü.

KANAL REDDETTİ

Bu arada İmamoğlu'nun iddialarına ilişkin kanaldan açıklama yapıldı. Açıklamada ''Sayın Ekrem İmamoğlu’nun katıldığı Tarafsız Bölge programınının ardından görevli kameramanların işine son verildiği bilgisi doğru değildir. Kurumumuz bünyesinde görev yapan kameramanlar görevlerinin başındadır. Saygılarımız ile kamuoyuna sunulur’’ denildi.

<< Önceki Haber İmamoğlu 'kameramanlar işten çıkarıldı' dedi, kanaldan... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER