'İktidarın en büyük korkusu 17 Aralık dosyasının yeniden açılması'


CHP Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, iktidarın en büyük korkusunun iktidar koltuğunu kaybetmeye bağlı yaptıkları hukuksuz işlerin sorulması ve 17 Aralık dosyasının yeniden açılması olduğunu söyledi.

Siyasi iktidardaki çözülmenin başladığını belirten Öztürk, geçtiğimiz günlerde açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in sözlerinin 13 yıllık AK Parti iktidarı filminin sona geldiğinin bir itirafı olduğunu kaydetti.

Döviz kurundaki dalgalanma ve siyasi iktidarın dolara ayar verme girişimleriyle son bir yıl içinde Türk lirasının yüzde 40 oranında değer kaybettiğini belirten Öztürk, bu iktidar döneminde halkın daha fakiri, siyasi iktidardan beslenen yandaşların daha zengin olduğunu savundu.

İktidarı, bir daha koltuğa sahip olmazsak halimiz ne olur korkusunu ve endişesi sardığını belirten Öztürk, iktidardakileri bu korkularını bastırmak içinde karanlık geceden korkan adamın yüksek sesle bağırması gibi etrafa korku vererek bastırmaya çalıştıklarını vurguladı.

İktidarın, en büyük korkusunun iktidar koltuğunu kaybetmeye bağlı yaptıkları hukuksuz işlerin sorulması ve 17 Aralık dosyasının yeniden açılması olduğunu anlatan Öztürk, "Bu iktidara gitme vakti geldi. 7 Haziran seçimlerinde halkımız güle güle diyecek. Artık onlarda gideceğini anladı. Gitme korkusu yüreklere bir kere düştü. Hangi algı operasyonunu yaparlarsa yapsın, hangi yalanı söylerlerse söylesinler bu iktidar için yolun sonuna gelmiştir. " diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber 'İktidarın en büyük korkusu 17 Aralık dosyasının... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER