İKA, Japonya'da Adıyaman'ı tanıttı

İKA, Japonya'da Adıyaman'ı tanıttı

İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) Japonya'da düzenlenen JATA Turizm Fuarı'na katılarak Gaziantep, Adıyaman ve Kilis ilerinin tarihi, kültürel ve turistik mekânlarını katılımcılara tanıttı.

Japonya'nın başkenti Tokyo'da düzenlenen fuara 150 ülke katıldı. İKA, açtığı stantla bölgenin tarihi, kültürel ve tutistik mekânlarını katılımcılara tanıttı. Fuar kapsamında tur operatörleri de görüşmeler gerçekleştirerek, hazırlanan Japonca dokümanlarla bölgenin etkin bir şekilde tanıtımını yaptı.

Fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan İpekyolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Bülent Özkan, bölgenin turizm potansiyelini artırmak açısından fuarın verimli geçtiğini belirtti. Özkan, bölgenin tarihi, kültürel ve turistik mekânlarının Japonca dökümanlarla katılımcılara tanıtıldığını söyleyerek, turizm çeşitliliğini artırmak için tanıtımı önemli gördüklerini kaydetti. Bölgenin turizm potansiyelinin yüksek olduğuna da dikkat çeken Özkan, fuarla birlikte bölgeye olan ilgiyi en üst seviyeye çıkartmayı hedeflediklerini söyledi.
CİHAN
<< Önceki Haber İKA, Japonya'da Adıyaman'ı tanıttı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER