İBB Başkanı İmamoğlu, Erdoğan'ın kalesinde meydan okudu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kalesi olarak bilinen Kasımpaşa'da konuştu. İmamoğlu burada yaptığı açıklamada, '31 Mart'ta mertlik kazanacak, kumpas kaybedecek' ifadelerini kullandı.

SHABER3.COM

Gerçek Gündem'de yer alan habere göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Beyoğlu Belediye Başkan adayı İnan Güney ile birlikte Kasımpaşa Kızılay Meydanı’nda halkla buluştu.

Başkan İmamoğlu, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kalesi olarak bilinen Kasımpaşa'da yaptığı konuşmada, '31 Mart'ta mertlik kazanacak, kumpas kaybedecek' ifadelerini kullanarak, Erdoğan'a meydan okudu.

'Mertçe Bir Yarış İstiyoruz'

İmamoğlu, 'Siyaset bir hizmet yolculuğudur. Hizmeti yaparsınız, hizmet sizi insanlarla buluşturur, hizmet sizi insanlarla coşturur. Daha sonra, daha fazla hizmet yaparsınız. Ama siyasetin yolu sizi uzaklaştırırsa, yani Kasımpaşa sokaklarında gezerken, vatandaşla dolaşabilmek yerine, vatandaştan uzaklaştırırsa o siyasetin bana da faydası yok, o siyasetin vatandaşa da faydası yok. Ben hep söylüyorum; insanlarından uzaklaşan, insanlarından uzak olanın, halka hizmet etme şansı yok sevgili dostlar. Sevgili Kasımpaşalılar, inanın eşit, adil mertçe bir seçim yarışı istiyoruz biz. Mertçe olsun. Kasımpaşa'nın bir tarafı da nedir? Mertliktir. Öyle değil mi İnan Başkan? Başka bir şeyle anılmaz. Yiğitliktir, mertliktir. Eş, dost hakkı, komşu hakkı, vatandaş hakkını korur. Biz de mertçe bir yarış istiyoruz. Bu, karar vericisinin milletin olduğu, aynı zamanda demokratik de bir yarıştır. Seçim öyle olmalı.' dedi.
<< Önceki Haber İBB Başkanı İmamoğlu, Erdoğan'ın kalesinde meydan okudu Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER