Hürriyet hiç utanmadan o başlığı attı!

Hürriyet gazetesi kim olduklarını dahi bilmediği 6'sı çocuk 2'si kadın 10 kişi için 'terörist ifadesini kullandı.

samanyoluhaber.com


Hürriyet kim olduklarını bilmiyor ama 'terörist diyebiliyor!

15 Temmuz sonrası başlayan cadı avı sürecinde ortada hiç bir mahkeme kararı olmamasına rağmen medya 'FETÖ' ifadesini kullanıyor.

İş öyle bir noktaya geldi ki AKP güdümündeki medya artık kim oldukları dahi bilinmeyen aralarında küçük çocukların da olduğu masum insanlar için rahatlıkla 'terörist' diyebiliyor.

Hürriyet öylesi haberlerden birine imza attı.



Hürriyet'in web sitesinde yer alan haberin manşeti 'FETÖ'CÜLER KAÇTI'


Ancak haberin devamında gazete bizzat Yunanistan'a sığınan insanların kim olduğunu bilmediğini itiraf ediyor. İşte o bölüm;

Yunanistan'ın Rodos Adası'na 10 Türk vatandaşının kaçtığı bildirildi. Söz konusu kişilerin Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu oldukları tahmin ediliyor.

Her fırsatta medya etiğinden bahseden Hürriyet, Yunanistan'a sığınan 10 kişiyi 'tahmin'lere dayanarak terörist ilan etmiş. 

Üstelik 10 kişinin 6'sı çocuk 2'si de kadın.

Haberde aynen şöyle diyor:

Edinilen bilgiye göre, iki erkek, iki kadın ve altı çocuktan oluşan grubun, ülkeye yasa dışı giriş yaptıkları için gözaltına alındığı belirtildi. Ege kıyılarından bir botla kaçtıkları kaydedilen gruptaki yetişkinlerin, Türkiye'de "siyasi görüşlerinden dolayı" yargılandıklarını savunarak sığınma talebinde bulunmak istedikleri kaydedildi. 

Hürriyet'in haberindeki bütün bilgi bundan ibaret. Ancak gazete nasıl başarmışsa 6'sı çocuk 10 sığınmacının 'terörist' olduğunu tespit etmiş! 

Üstelik sadece Hürriyet değil AKP güdümündeki bütün medya masumiyet karinesini hiçe sayarak haberi aynı başlıkla servis etmiş.



<< Önceki Haber Hürriyet hiç utanmadan o başlığı attı! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER