Hollanda Milli Takımı Türkiye'ye hareket etti


Hollanda Milli Takımı, EURO 2016 Elemeleri'nde Türkiye Milli Takımı ile oynayacağı maç için Türkiye'ye hareket etti.

Hollanda takımı, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde 6 Eylül'de Konya Torku Arena'da Türkiye ile karşılaşacağı maç için Amsterdam Schiphol Havalimanı'ndan TSİ 21.00'da Türkiye'ye hareket etti.

Hollanda Milli Takımı, Amsterdam Hilton Oteli'nden grup halinde ayrıldı. Galatasaray'dan Sneijder ve Fenerbahçe'den Robin van Persie, maçın iki ülke için önemli olduğunu söyledi. Sneijder, Türkiye-Hollanda maçının grubun kaderini belirlenmesi açısından son derece önemli olduğunu belirtti. Keyifli ve zevkli bir maç olması için sahada var güçleri ile Konya'da mücadele edeceklerini açıkladı.

6 Eylül'de Türkiye ile Konya'da karşılaşacak olan Hollanda Milli Takımı'nın 23 kişilik kadrosu belli oldu. Kadroda yer alan futbolcular şöyle:
Kaleci: Jasper Cillessen (Ajax), Jeroen Zoet (PSV), Tim Krul (Newcastle United)
Defans: Daley Blind (Manchester United), Jeffrey Bruma (PSV), Jairo Riedewald, Kenny Tete (Ajax), Terence Kongolo (Feyenoord), Bruno Martins Indi (Porto), Gregory van der Wiel (Paris Saint-Germain), Stefan de Vrij (Lazio)
Orta saha: İbrahim Afellay (Stoke City), Georginio Wijnaldum, Vurnon Anita (Newcastle United), Davy Klaassen (Ajax), Wesley Sneijder (Galatasaray) Forvet: Memphis Depay (Manchester United), Klaas-Jan Huntelaar (Schalke 04), Arjen Robben (Bayern Münih), Quincy Promes (Spartak Moskova), Luuk de Jong, Luciano Narsingh (PSV), Robin van Persie ( Fenerbahçe) CİHAN
<< Önceki Haber Hollanda Milli Takımı Türkiye'ye hareket etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER