Hollanda milli takımı Konya'da


Hollanda A Milli Futbol Takımı, Euro 2016 Elemeleri A Grubu'nda yarın Torku Arena Stadı'nda Türkiye ile oynayacağı maç için Konya'ya geldi. Fenerbahçe taraftarları Van Persie lehine tezahürat yaparken Hollandalı golcü taraftarlara el sallayarak fotoğraflarını çekti.

Hollanda A Milli Futbol Takımı, Euro 2016 Elemeleri A Grubu'nda yarın Torku Arena Stadı'nda Türkiye ile oynayacağı maç için gece geç saatlerde Konya'ya geldi. Hollanda kafilesi takım otobüsüne geçerken Robin Van Persie'nin Türk görevlilere "merhaba" demesi ise dikkat çekti. Persie'yi havaalanında az sayıda Fenerbahçe taraftarı da karşıladı. Van Persie lehine tezahürat yapan sarı lacivertli taraftarlara golcü futbolcu ise el sallayarak karşılık verdi ve sonrasında da taraftarların fotoğrafını çekti. Konya'ya gece geç saatlerde gelen Hollanda Milli Takımı'nda Galatasarayfutbolcu Wesley Sneijder ise ilk çıkan isim oldu. Uzun süren yolculuktan dolayı yorgun olduğu gözlemlendi. Kafile, daha sonrasında kamp yapacağı otele doğru hareket etti.

HOLLANDA'NIN PROGRAMI

Hollanda A Milli Takımı Teknik Direktörü Danny Blind, karşılaşma öncesinde 5 Eylül Cumartesi günü müsabakanın oynanacağı Konya Büyükşehir Stadyumu'nda saat 19.15'te basın toplantısı düzenleyecek. Hollanda A Milli Takımı'nın idmanı ise aynı gün saat 19.30'da Konya Büyükşehir Stadyumu'nda gerçekleşecek ve bu antrenmanın tamamı basına açık olacak.

Hollanda kafilesi, karşılaşmanın ardından 7 Eylül Pazartesi günü saat 10.30'da kalkacak uçakla ülkemizden ayrılacak. Danny Blind'in teknik direktörlüğünü yaptığı Hollanda A Milli Takımı'nın aday kadrosu ise şu isimlerden oluşuyor:

Kaleciler: Jasper Cillessen (Ajax), Tim Krul (Newcastle United), Jeroen Zoet (PSV Eindhoven)

Defans Oyuncuları: Gregory van der Wiel (PSG), Jairo Riedewald (Ajax), Stefan de Vrij (Lazio), Bruno Martins Indi (Porto), Jeffrey Bruma (PSV Eindhoven), Kenny Tete (Ajax), Terence Kongolo (Feyenoord), Daley Blind (Manchester United)

Orta Saha Oyuncuları: Ibrahim Afellay (Stoke City), Vurnon Anita (Newcastle United), Georginio Wijnaldum (Newcastle United), Davy Klaassen (Ajax), Quincy Promes (Spartak Moskova), Wesley Sneijder (Galatasaray), Memphis Depay (Manchester United)

Forvet Oyuncuları: Klaas Jan Huntelaar (Schalke 04), Luuk de Jong (PSV Eindhoven), Luciano Narsingh (PSV Eindhoven), Robin van Persie (Fenerbahçe), Arjen Robben (Bayern Münih) CİHAN
<< Önceki Haber Hollanda milli takımı Konya'da Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER