Hollanda Milli Takımı Kazakistan'a gitti


Hollanda Milli Takımı, EURO 2016 Elemeleri A Grubu'nda Kazakistan ile oynayacağı maç için Rotterdam Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla bu ülkeye gitti .

Hollanda Milli Takımı, Kazakistan'ın Başkenti Astana'ya hareket etmeden önce, Rotterdam Sparta sahasında yaklaşık bir buçuk saat teknik direktör Danny Blind yönetiminde taktik ve kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı.

Antrenmanın ardından Hollanda Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde 10 Ekim'de Kazakistan ile yapacağı karşılaşma için Başkent Astana'ya hareket etti.

Teknik direktör Danny Blind yönetimindeki Hollanda kafilesinde şu futbolcular yer aldı: "Jasper Cillessen ( Ajax), Jeroen Zoet (PSV), Tim Krul (Newcastle United), Daley Blind ( Manchester United), Jeffrey Bruma (PSV), Jairo Riedewald, Kenny Tete ( Ajax), Terence Kongolo ( Feyenoord), Bruno Martins Indi ( Porto), Gregory van der Wiel ( Paris Saint-Germain), Stefan de Vrij ( Lazio) İbrahim Afellay ( Stoke City), Georginio Wijnaldum, Vurnon Anita (Newcastle United), Davy Klaassen ( Ajax), Wesley Sneijder ( Galatasaray), Memphis Depay ( Manchester United), Klaas-Jan Huntelaar ( Schalke 04), Luciano Narsingh (PSV), Robin van Persie ( Fenerbahçe)"





CİHAN
<< Önceki Haber Hollanda Milli Takımı Kazakistan'a gitti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER