Hindistan liginde yarı final heyecanı başlıyor

Hindistan liginde yarı final heyecanı başlıyor

Toplam 8 takımdan oluşan Hindistan Süper Ligi'nde ilk 4'e giren takımlardan Delhi Dynamos – Goa bugün yarı finalde karşılaşacak. Başkent Yeni Delhi'de oynanacak ilk maçta teknik direktör ve oyuncu Roberto Carlos ile Artur Zico'nun talebeleri sahaya çıkacak.

Goa takımında ikinci senesini geçiren Brezilyalı teknik adam Zico, geçtiğimiz sene yarı finalde kaybetmişti. Bu sene lige iddialı başlayan Goa, Carlos'un talebelerini sahasında ve deplasmanda galip geldi.

Geçen sezonun şampiyonu Atletiko de Kolkata lige iyi başlayamasa da toparlanmasını bilerek yarı finale yükseldi. Lig'de ikinci senesini geçiren Chennai Teknik Direktörü Materazzi'nin talebeleri yarı finale adını son maçta yazdırabildi. Chennai takımında eski Galatasaray oyuncusu ve geçtiğimiz sezonun gol kralı (8) Elano Blumer forma giymekte. Yarın deplasmana gidecek olan Materazzi'nin talebeleri 16 Aralık'da sahasında rövanş maçına çıkacak.

İlk maçında iki golle taraftarı arkasına alan eski milli oyuncu Tuncay Şanlı, daha sonra oyunlara yedek başladı. 4 hafta boyunca liderliğini koruyabilen Pune City ligi 7.sırada tamamladı.

İkinci sezonu olan Anelka'nın teknik direktörlüğünü yaptığı Mumbai lige erken veda etti. Başarısız geçen sezonda lig daha bitmeden Anekla ülkeden ayrıldı.

Hindistan Süper Ligi'nde oynanan toplam 56 maç sonrasında 171 gol atıldı. Hindistan Süper ligi finali Aralık ayının 20'sinde oynanacak ve kupa sahibini bulacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Hindistan liginde yarı final heyecanı başlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER