Hikmet Karaman: İkinci yarı uyandık ama atı alan Üsküdar'ı geçmişti


Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Gaziantepspor karşısında ikinci yarı daha uyanık bir mücadele sergilediklerini ancak bunun sonucu etkilemediğini belirterek, "Atı alan Üsküdar'ı geçmişti ve maç da bitti." dedi.

Gaziantep deplasmanında aldıkları 2 - 0'lık mağlubiyet sonrasında konuşan Karaman, ilk 45 dakikada çok kötü bir futbol ortaya koyduklarını söyledi.

Bunun yanında sahanın zemininin de çok kötü olduğunu ifade eden Karaman, "İlk 13 dakikada 2 - 0 mağlup duruma düştük. Oyunu kurtarmak için topa sahip olup pas yapmanız lazım. Oyunu biraz güzelleştirmeniz lazım. Böyle bir sahada mümkünü yok. Bu sahada sadece oyunu kanatlara vereceksin, dolduracaksın, dönen topa vuracaksın, ya da orta yapacaksın, gol olacak. Ama bunu söylerken de 90 dakikayı değerlendirdiğimiz zaman Gaziantepspor maçı hakkıyla kazanmıştır. Tebrik ediyorum." diye konuştu.

İkinci yarıda ise uyandıklarını dile getiren Karaman, "Maçın 13.30'da olduğunu unuttuk. İkinci yarı daha uyanık, mücadele gücü yüksek bir Rizespor izledik. Ama atı alan Üsküdar'ı geçmişti ve maç da bitti." şeklinde konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Hikmet Karaman: İkinci yarı uyandık ama atı alan Üsküdar'ı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER