Akıllı telefonların hızını uçuracak

Pin kodları, yüz tanımayı, parmak izi tarayıcıları unutun. Motorola, telefon kilidi açmanın şimdiye kadar hiç görülmemiş bir yolunu geliştirdi: Dijital dövme.

Akıllı telefonların hızını uçuracak

Standart ekran açma işlemi sadece 2,3 saniye almasına rağmen şirketler daima ekran kilidini açmanın daha hızlı bir yolunu aramaktan vazgeçmiyor. Motorola bunu başarmış gibi duruyor.

Gelişen teknolojiye en hızlı ayak uyduran mobil dünyası yeni geliştirmelerle ön plana çıkmaya başladı.

Ürün öncelikle Moto X kullanıcıları için planlandı. Tek yapmanız gereken geçici bir dijital dövme. Dövmeyi vücudunuzun her hangi bir yerine yapıştırıp istediğiniz zaman da çıkartabilirsiniz. Tek yapmanız gereken akıllı cihazınızı dövmenin üzerine götürmek o kadar.

FikİR geçen yıl duyuruldu. Google ve VivaLnk ortaklığıyla NFC teknolojisi kullanılarak geliştirildi.

Ortalama bir insan günde 2,3 saniyeden telefonlarının kilit ekranını toplamda 39 kez açıp kapatıyor. bazılarının çok can sıkıcı bulduğu bu duruma hızlı ve kolay bir yöntem olarak ortaya çıkan dijital dövme ortalama bir bozuk para büyüklüğünde, fiziksel aktivitelerinizde, duşta ve benzeri yerlerde 5 güne kadar rahatlıkla kullanabileceğiniz bu dijital dövme bantları 10 tanesi gönderi hariç 10 dolara satılıyor.

SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Akıllı telefonların hızını uçuracak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER