HDP'li Feleknas Uca'dan Başbakan Davutoğlu'nun sözlerine tekzip


HDP Diyarbakır Milletvekili Feleknas Uca, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bugün basında yer alan şahsına yönelik iddiasına ilişkin tekzip metni yayımladı.

Milletvekili Feleknas Uca'nın tekzip metni şöyle: "Bugün basına yansıdığı üzere Başbakan Ahmet Davutoğlu, şahsım hakkında hiçbir maddi gerçeğe dayanmayan çeşitli iddialarda bulunmuştur. Buna göre benim cenazesini almak için gelen bir aileyi tehdit ettiğimi öne sürmüştür. Hükümet ve ona bağlı çevrelerin partimiz ve vekillerimiz ile ilgili tüm iddiaları gibi şahsımla ilgili bu iddianın da yalan olmak dışında başka bir değeri yoktur. Bir başbakana yakışan sağdan soldan kendisine aktarılan yalanlara göre değil, gerçeklere göre açıklamalarda bulunmaktır ve cenazeleri günlerce sokakta kalanların ailelerinden özür dilemektir."

Medyada yer alan haberlere göre Davutoğlu, HDP Milletvekili Feleknas Uca'nın, Sur'da hayatını kaybeden birinin ailesini cenazesini almaması için tehdit ettiğini ifade ederek, "Aile, Elazığ'dan geldi cenazeyi almak için, bu milletvekili Feleknas Uca, aileyi tehdit etti. Onun üzerine bizim teşkilat devreye girip aileyle konuşup cenazeyi teslim etti. Bir de bunlarla uğraşıyor." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber HDP'li Feleknas Uca'dan Başbakan Davutoğlu'nun sözlerine... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER