Hayırseverlere kelepçeye her kesimden tepki yağdı

Manisa ve Eskişehir'de başörtülü hayırsever vatandaşlar, polis tarafından kelepçe takılarak gözaltına alındı.

Hayırseverlere kelepçeye her kesimden tepki yağdı

Hayırseverlere vurulan kelepçe, terör örgütü IŞİD zanlısı Halis Bayuncuk'un elini kolunu sallayarak gözaltına alındığı anı hatırlattı.

Masum insanlara yönelik cadı avı nefret operasyonuna dönüştü. Dünkü operasyonların adresi Manisa ve Eskişehir oldu. Manisa ve Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda birbiriyle ilgisi olmayan farklı meslek gruplarından çok sayıda hayırsever insan gözaltına alındı. Başörtülü hayırseverlere kelepçe takılmasına 28 Şubat'ı da geçtiler diye her kesimden tepki yağdı.


Twitterda #basortululerekelepce etiketi altında çok sayıda kullanıcı, 28 Şubat vurgusu yaparak tepki gösterdi. Başörtülü hayırseverlere kelepçe takmanın AKP iktidarında yaşanmasının ibretlik olduğunu belirten Twitter kullanıcıları, yakın zamanda gözaltına alınan terör örgütü IŞİD zanlısı Halis Bayuncuk'un fotoğraflarını paylaştı.

Fotoğraflarda AKP iktidarına ve Türkiye Cumhuriyeti'ne küstahça tehditler savuran Halis Bayuncuk'un elini kolunu sallayarak gözaltına alındığı hatırlatıldı.

HALİS BAYUNCUK'A KELEPÇE TAKILMAMIŞTI

Manisa ve Eskişehir'de yapılan operasyonlarda başörtülü hayırsever vatandaşlara kelepçe takılırken, geçtiğimiz Temmuz ayında IŞİD operasyonunda tutuklanan Halis Bayuncuk elini kolunu sallayarak emniyete getirilmiş, kelepçe bile takılmamıştı...




<< Önceki Haber Hayırseverlere kelepçeye her kesimden tepki yağdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER