Havuzun yalan makinelerinden biri kepenk kapatıyor!

Her gün emekliye zam, ikramiye ve promosyon müjdesi vermesiyle ünlenen Takvim gazetesi kapanıyor. Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AKP) medya havuzunda yer alan Takvim, 28 Şubat’ta kâğıt baskısına son verecek.

SHABER3.COM

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AKP) medya havuzunda yer alan Turkuvaz Medya Grubu bünyesinde yayımlanan Takvim gazetesinin de kapatılacağı iddia edildi.


SON BASKI 28 ŞUBAT’TA

Ömer Faruk Kalyoncu’nun sahibi olduğu Kalyon Holding’e bağlı Turkuvaz Medya Grubu’na ait hükumete yakın Takvim gazetesinin kapanacağı iddia edildi. 

Koronavirüs ile mücadele kapsamında hayata geçen kısa çalışma ödeneğinin uzatılıp uzatılmayacağının belli olacağı 28 Şubat 2021 tarihi beklenecek. O tarihten sonra Takvim dijital olarak yayın hayatına devam edecek.

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Alyarak'ın ağabeyi Serhat Albayrak'ın idare ettiği Sabah gazetesinde işten çıkarmalar başladı. Polis-adliye muhabirleri Ali Oktay ve Barış Sözal, magazin servisinden Özlem Avcı ve Günaydın ekinden Güler Işık Üzen’in işine son verildiği öğrenildi.

Yeni yılla birlikte Sabah gazetesinde başlayan tenkisat dalgasının büyüyeceği ve diğer servislerden de çıkarmaların yaşanacağı konuşuluyor. 

Bölge eklerinin kapanması ile birlikte Türkiye’nin farklı şehirlerinde çalışan Sabah muhabirleri ve editör kadrosunun da işsiz kalacağı öne sürülüyor.
<< Önceki Haber Havuzun yalan makinelerinden biri kepenk kapatıyor! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER