Havuz yazarından referandumda 'hayır' diyen cemaatlere operasyon tehdidi

Akşam gazetesi yazarı, referandumda 'Hayır' diyeceğini açıklayan cemaatleri mi tehdit etti?

SHABER3.COM

Referandumda 'Hayır' diyen cemaatlere operasyon mu geliyor?

Başkanlık anayasası için YSK 16 Nisan tarihinin resmi olarak açıkladı. Ancak, referandumda 'Evet' cephesini oluşturan AKP-MHP cephesinde sular durulmuyor. Bunun en önemli nedeni ise, anketlerden gelen sonuçlardan anayasa değişikliği için gerekli olan çoğunluğun sağlanamadığının çıkıyor olması. Cumhurbaşkanı Erdoğan da dünkü açıklamasında bunu doğruladı. Meral Akşener'in Cumartesi günü Çanakkale'de düzenlediği etkinliği engelleme girişimi de, bu korkunun büyüklüğünü gösteriyor.



CEMAATÇİLERE OPERASYON MU YAPILACAK?

AKP cephesi içinde başta Etyen Mahçupyan olmak üzere bazı KARAR yazarlarının açıkça 'Hayır'ı destekleyen yazılar yazması ve kimi cemaatlerin de referandumda 'Hayır' oyu vereceklerini açıklamaları bu cephedeki paniği daha da arttırdı.

Son olarak Akşam yazarı Kayahan Uygur, Twitter adresinden yazdığı bir mesajla cemaatleri açıkça tehdit etti. Uygur'un "CIA'nın Türkiye'de kullandığı İslam maskeli ajanlar sadece F...'cüler değildi, diğerlerinin listesini de kanıtlarıyla beraber ABD yollayacak." şeklindeki açıklaması, referandumda 'Hayır' çıkması halinde bunun sorumlusu olarak görülecek kimi AKP muhalifi cemaatlere operasyon mu yapılacak sorusunu akla getirdi. 




 
<< Önceki Haber Havuz yazarından referandumda 'hayır' diyen cemaatlere... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER