Havuz yazarı oy vereceği partiyi açıkladı, troller linç etti

Havuz medyası yazarlarından Sevilay Yükselir, Kürt sorununun çözümünde attığı adımlardan dolayı Erdoğan'a taptığını ifade etti. Bir dönem yere göğe sığdıramadığı Erdoğan'ın seçim politikasını eleştiren Yükselir, anında trollerin hışmına uğradı.

Havuz yazarı oy vereceği partiyi açıkladı, troller linç etti

Havuz medyasının gazetesi Sabah'ın yazarı Sevilay Yükselir, Diyarbakır'daki mitinginde meydana gelen patlama sonrası sosyal medya hesabından ilginç açıklamalara imza attı.  

"ERDOĞAN'A TAPIYORDUM" 
"Bu iktidara Erdoğan'a Kürt Sorununun çözümünde attığı adımlardan dolayı tapmıştım" ifadesiyle tepki çeken Sevilay Yüselir, "Çünkü benim diyen solcuların yapamadığını yapmışlardı.Ama??" diyerek Erdoğan'ın Çözüm Süreci başında terör örgütüne yaptığı "dağdan in Meclis'e gel" davetinden sonra gelinen süreci eleştirdi. Yükselir, "İn dağdan silahı bırak,düz ovada siyaset yap"diyorsun.Sonra da 'meclise girersen ben biterim' deyip adama dağı zorluyorsun.Ne bu şimdi?" diye sordu. 

"SİZ YOKSA BİR MERKEZDEN Mİ YÖNETİLİYORSUNUZ?"
Yaptığı paylaşımlar ve Erdoğan hakkındaki eleştirileri üzerine Yükselir trollerin hışmına uğradı. Yükselir "Barışın devamı için  verdiğim desteğe iktidar taraftarlarından edilen küfrü hakareti tehdidi Paralel Yapıyla mücadele duymadım!Hayret! İnsan gerçekten hayret ediyor yaa!!Küfürleri yazıp aynı anda hep beraber nasıl silebiliyorsunuz?Siz yoksa bir merkezden mi yönetiliyorsunuz?" paylaşımını yaptı. 




<< Önceki Haber Havuz yazarı oy vereceği partiyi açıkladı, troller... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER