Haşim Kılıç ile ilgili bomba kulis bilgisi

Eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ın siyasete girip girmeyeceği ya da ne yapacağı merak ediliyordu. Haşim Kılıç'ın Saray'a komşu olacağı ortaya çıktı.

Haşim Kılıç ile ilgili bomba kulis bilgisi

Meydan Gazetesi Ankara Temsilcisi Ömer Şahin, Haşim Kılıç'ın ne yapacağını merak edenler için bugünkü yazısında çarpıcı bir bilgi aktardı.

Her ne kadar siyasete kapılarını şimdilik kapatsa da Haşim Kılıç "yeni bir oluşum"la kamuoyunun karşısına çıkıyor.

"Haşim Kılıç Saray'a komşu oluyor"

Haşim Kılıç’ın başkanlığında ‘think-thank’ gibi çalışacak bir yapılanmaya gidiliyor. İsmi Anayasa ve Adalet Platformu (AAP) olacak. Platformun merkezi de Beştepe olacak. Yani Saray'la komşu olacaklar.

İşte Ömer Şahin'in bugünkü yazısından ilgili bölüm;

Haşim Kılıç’ın ne yapacağını merak edenlere bir ‘haber’ vereyim. Siyaset kapısını açık tutsa da ne zaman gireceği meçhul lakin yakında yeni bir ‘oluşum’ ile kamuoyunun karşısına çıkıyor.

Haşim Kılıç’ın başkanlığında ‘think-thank’ gibi çalışacak bir yapılanmaya gidiliyor. İsmi Anayasa ve Adalet Platformu (AAP) olacak. Bu kuruluş ‘hukuk, demokrasi, insan hakları’ odaklı çalışmalar yapacak. Bu oluşum kadar seçilen ya da ‘denk gelen’ mekân, mesaj yüklü! AAP’nin merkezi Beştepe’de olacak. Yani, meşhur Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na komşu oluyor. Haşim Bey, Saray’ın ‘karşısında’ çalışmalarını sürdürecek"

"ŞU AN HERHANGİ BİR SİYASİ PROJE GÖZÜKMÜYOR"

Haşim Kılıç, söz konusu think-tank kuruluşu ve siyasi geleceğiyle ilgili dün gazetecilere şu açıklamayı yapmıştı:

“Ancak ben şu anda Anayasal Adalet Platformu adı altında ülkemize hizmet etmek üzere hukuksal sorunların, ülke meselelerini inceleyen, araştıran, analiz eden bir merkez oluşturmaya çalışıyoruz. Bundan sonra hizmeti o çatı altında yürütmeye çalışacağım. Şu an herhangi bir siyasi proje gözükmüyor. Siyasi rakip olarak ortada gözükmeyeceğim. Dün, benim bir siyasi partiye bayrak açtığım değerlendirmeleri yapıldı. Öyle bir kulvarda değil, platform içerisinde devam edeceğim.” diye konuştu.
<< Önceki Haber Haşim Kılıç ile ilgili bomba kulis bilgisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER