Hamzaoğlu'dan U21 takımı gençlerine övgü


Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Türkiye Kupası B Grubu'nda Büyükçekmece Tepecikspor'u 4-2 yendikleri maçta görev verdiği U21 takımı genç oyuncularına başarılarından dolayı övgü yağdırdı.

Büyükçekmece Tepecikspor maçının ardından yaptığı açıklamada, genç oyuncularının verilen görevi başarıyla yerine getirdiğini belirten Bursaspor'un Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, şunları söyledi:

"Yeni stadımızda ligden sonra ikinci maçı oynadık. Grupları garantilemiş olmamız nedeniyle az oynayan oyuncularımız ile U21'deki profesyonel arkadaşlarımızı görmek istedik. Sonuç ta istediğimiz gibi oldu. Olumlu skor ve sinyaller aldık. Gençlerimizin sahadaki performansları olumluydu. Onları ve yetiştiren alt yapı hocalarını kutluyorum. Bundan sonra bu kardeşlerimize yenileri ekleyip alt yapıyı hareketlendirmek istiyoruz."

Hamzaoğlu, sakatlanarak oyundan çıkan De Sutter'in durumu ile ilgili bir soru üzerine ise "Tom de Sutter'in adalesinde sertleşme olduğu için çıktı. Durumunun ciddi olmadığını düşünüyorum. Bu hafta olmasa bile önümüzdeki haftaya yetişir." diye cevap verdi.

HASANOĞLU: BOLUSPOR'U YENMEKTEN BAŞKA ÇAREMİZ KALMADI

Büyükçekmece Tepecikspor Yardımcı antrenörü Şerif Hasanoğlu ise maçtan sonra yapılan toplantıda yaptığı açıklamada, "Çok iyi mücadele oldu. Bursaspor'u kutluyorum." diyerek, şunları söyledi:

"Kadromuzun yetersizliği nedeniyle sıkıntı yaşıyoruz. İki günde bir maç oynuyoruz. Lig ve kupanın aynı kulvarda olması sıkıntı yaratıyor. Oyuncularım çok iyi mücadele ettiler. Sonuçta Bursaspor gibi tecrübeli bir takım ile oynuyorsunuz. Bursa gerçekten bir futbol şehri. Aldığı galibiyet nedeniyle Bursaspor'u kutluyorum. Bursa Büyükşehir Belediye başkanını böyle güzel bir tesis yaptığı için kutluyorum. Takım olarak stadyuma hayran kaldık. Bir üst tura çıkabilmemiz için Boluspor'u yenmekten başka çaremiz kalmadı."
CİHAN
<< Önceki Haber Hamzaoğlu'dan U21 takımı gençlerine övgü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER