Halkalı-Gebze Marmaray Hattı’nın açılışı tarihi yine ertelendi

Halkalı-Gebze Marmaray Hattı’nın açılışı tarihi yine ertelendi.

SHABER3.COM



Daha önce AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım'ın Zeytinburnu'nda yaptığı mitinginde, "Size bir müjdem var" diyerek Halkalı-Gebze Marmaray Hattı’nın 10 Mart’ta açılacağını duyurmuştu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ise Halkalı-Gebze YHT hattının haftaya açılacağını söyledi. Sözcü'de yer alan habere göre, hattın 2 hafta içerisinde açılması beklendiği belirtiliyor.

Binali Yıldırım geçtiğimiz günlerde yaptığı konuşmasında,” Size bir müjdem var. Biraz uzun oldu ama tam oldu. Tren hattımız Gebze’den Halkalı’ya nihayet tamamlandı, 10 Mart’ta itibaren açılıyor” ifadelerini kullanmıştı.  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan; ise önceki gün yaptığı açıklamada hattın  gelecek haftadan itibaren hizmet vereceğini söyledi.

Bugün açılmayacak
Dün açıklama yapan Ulaştırma Bakanı Turhan, Ankara-İstanbul, Konya-İstanbul hatlarının aktif olduğunu, gelecek hafta itibarıyla Halkalı-Gebze hattının da açılacağını belirtti. Marmaray yetkililerinden sozcu.com.tr'ye yapılan açıklamada hattın 10 Mart’ta açılmayacağı bildirildi.
<< Önceki Haber Halkalı-Gebze Marmaray Hattı’nın açılışı tarihi... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER