Hakkari'de kar yağdı, araçlar kar altında kayboldu


Hakkari'de dün akşam başlayan yoğun kar yağışı sonrası okullar tatil edildi. Kar yağışından dolayı bazı araçlar kar altında kayboldu.

Sabah erken saatlerinde işyerlerini açan vatandaşlar, dükkânlarının önünü açmaya çalışırken, bazı vatandaşlar da kar altında kaybolan araçlarını temizlemek için yoğun çaba sarf etti.

Araçlarını kar altında çıkarmaya çalışan Hakkarili vatandaşlar, "Sabah kalktığımızda bir sürprizle karşılaştık. Evlerin önü, araçlar kar tutmuştu. Araçlarımız kar altında kaldı ve kardan dolayı çıkamıyor. Aracın önünü açmaya çalışıyoruz. 1 metre kar geldi neredeyse ve bu yüzden açmakta zorluk çekiyoruz. Kışı bu şekilde geçireceğiz gibi." dedi.

Kimi vatandaşlar karın yağışından şikayetçi iken karın keyfini çıkaranlar da az değildi. Hakkari'de Valilik tarafından okulların tatil edilmesini fırsat bilen öğrenciler, soluğu dışarda aldı. Sokaklarda karla oynayan çocuklar keyifli anlar yaşadı.

Öğrenciler ise "Sabah kalktığımızda okulların tatil edildiği haberi bize geldi. Bu bizim için çok sevindirici bir haber oldu. İnşallah her gün bu şekilde kar yağar." diye memnuniyetlerini dile getirdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Hakkari'de kar yağdı, araçlar kar altında kayboldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER