Hakkari’de çatışma: Biri yüzbaşı iki asker şehit

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nin Irak sınır kesiminde bu sabaha karşı tesbit edilen bir grup terörist ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, biri yüzbaşı iki asker şehit oldu, beş asker yaralandı. Operasyonda ilk belirlemelere göre 21 terörist öldürüldü.

samanyoluhaber.com


Hakkari’de çatışma:

Bu sabaha karşı Çukurca’nın Irak sınırındaki, Güven Dağı bölgesinde bir grup teröristin bulunduğu tespit edildi. Bunun üzerine anında geniş çaplı operasyon başlatıldı. Güvenlik güçleri ile PKK’lılar arasında çıkan çatışmada Yüzbaşı Özgür Çevik ile Uzman Çavuş Murat Özer şehit oldu, 5 asker yaralandı. Yaralı askerler helikopterlerle Hakkari Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, operasyonda ilk belirlemelere göre 21 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi. 

ALİAĞA’YA ŞEHİT ACISI

Şehit haberi, Yüzbaşı Özgür Çevik’in Aliağa’daki ailesine iletilirken, şehirde büyük üzüntüye sebep oldu. Şehidin oturduğu apartman binasına dev Türk bayrağı asıldı.


BİR ACI DA ESKİŞEHİR’DE

Hakkari Çukurca’da PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen askerden 26 yaşındaki piyade uzman çavuş Murat Özer’in, Eskişehir’deki baba evi yasa boğuldu. Piyade uzman çavuş Murat Özer’in şehit haberini Yenibağlar Mahallesi Kartal Tepesi Sokak’ta oturan Karayolları’ndan emekli baba Mustafa Özer’e evlerine gelen askeri yetkililer verdi. 3 çocuk babası Mustafa Özer’in oturduğu 4 katlı Barış Apartmanı’na büyük bir Türk Bayrağı asıldı. Bekar olan şehit Murat Özer’in vatani görevini tamamladıktan sonra askerde uzman çavuş olarak kaldığı belirtildi.
<< Önceki Haber Hakkari’de çatışma: Biri yüzbaşı iki asker şehit Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER