Gürer: Terörü bitirecek tek parti CHP'dir

Gürer: Terörü bitirecek tek parti CHP'dir

CHP Niğde milletvekili adayları endüstri mühendisi gazeteci yazar Ömer Fethi Gürer, Dr. Sevgi Özbek ve Ramazan Ertan seçim çalışmalarına başladı.

CHP milletvekili adayları Ulukışla ilçesini, beldeleri ve köyleri ziyaret etti. Ziyaretlerde konuşan Gürer, "Hiç kuşkusuz, yüzyıllardır hem jeopolitik konumu hem de tarihsel konumu itibariyle Ulukışla, sadece Niğde'nin değil Anadolu'nun da göz bebeğidir. Bugün sürekli göç veren, ticari ve sosyal önemini kaybeden, her geçen gün sıradanlaşan bir ilçeye dönüştü. Bizler 'Niğde için birleşiyoruz' derken, Ulukışla için, Niğde için birleşiyoruz. Tarihi ile turizmiyle, ekonomisiyle, beceri kaynaklarıyla Ulukışla'yı eski günlerinin çok ilerisine taşımaya kararlıyız. Ulukışla gibi kara yolları ve demir yolları kavşağı olup da yeterince hizmetle buluşmamış bir yer hatırlamıyorum." dedi.

Ülke sorunlarına da değinen Gürer, şehit haberleri ile içlerinin yandığını ifade etti ve terörü bitirecek tek partinin CHP olduğunu söyledi. CHP adayları, Ulukışla ilçe merkezi ziyaretinden sonra sırasıyla Porsuk, Emirler, Kılan, Beyağıl, Hasangazi ve Çiftehan'ı ziyaret etti. CİHAN
<< Önceki Haber Gürer: Terörü bitirecek tek parti CHP'dir Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER