Günlerdir aranıyordu, İstanbul'da yakalandı

Beratcan Karakütük'ün Tuzla Orhanlı'da ormanlık alanda ölü bulunması olayıyla ilgili polis tarafından aranan şüpheli E.K. Gaziosmanpaşa'da yakalandı.

Günlerdir aranıyordu, İstanbul'da yakalandı

Kartal'da kaybolduktan 15 gün sonra Tuzla'da cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün ölümüyle ilgili bir numaralı şüpheli olarak aranan servis şoförü Ersin K. polis tarafından Gaziosmanpaşa'da bir sokakta yürüdüğü sırada gözaltına alındı. Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Çocuk Şube Müdürlüğü'ne bağlı polislerin ortak operasyonuyla yakalanan şüphelinin sorgusu Cinayet Büro Amirliği'nde yapılacak.



Polis tarafından günlerdir aranan şüpheli Ersin K.'nın izi bu akşam saatlerinde Gaziosmanpaşa'da bulundu. Ersin K. sokakta yürüdüğü sırada gözaltına alındı. Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Karadeniz Polis Merkezi Amirliği'ne götürülen ve yakalandığında polise direnmediği öğrenilen Ersin K., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekiplerine teslim edildi. Ersin K.'nın Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde sorgulanmaya başlanacağı belirtildi.

Şüphelinin sorgusunun ardından 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün ölümünün üzerindeki sır perdesinin aralanacağı öğrenildi.

16 GÜN SONRA BULUNMUŞTU
Kartal Yıldız İşçimenler İlkokulu öğrencisi Beratcan Karakütük'ün 9  Mart'ta okuldan çıktıktan sonra eve dönmemesi üzerine ailesi polise kayıp  müracaatında bulunmuş ve arama çalışması başlatılmıştı. Beratcan'ın cesedi 23  Mart'ta Tuzla Tepeören'deki ormanlık alanda bulunmuştu



Ayrıntılar Geliyor...
<< Önceki Haber Günlerdir aranıyordu, İstanbul'da yakalandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER