Gündeme bomba gibi düşen yayın

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Akit TV'de gündeme dair sorulara cevap verirken itiraflarını yineledi.

Gündeme bomba gibi düşen yayın

Akit TV'de programa katılan Doğu Perinçek, cezaevinden çıktığında basın toplantısında "Cemaatlerin ve tarikatların kökünü kazıyacağız" demiş ve bütün Türkiye'yi şok etmişti. Daha sonraki açıklamalarında da Erdoğan'ın kendilerinin çizdiği ve hazırladığı plana geldiğini ve beraberce cemaatlerin kökünü kazıyacaklarını belirten Perinçek, Akit TV'deki programda da bu tehdidinin arkasında durdu. Tehdidi yineleyerek bu kez ekranlarda yumuşatmaya çalıştı.


Perinçek'ten yeni skandal açıklamalar | Samanyolu Haber


"İslamcı" yayın politikasını benimsediğini iddia eden yandaş Akit TV'ye Doğu Perinçek'in konuk olması ise izleyenlerde ayrı bir şok etkisi oluşturdu.

Abdurrahman Dilipak da benzer bir tehdidi dile getirerek; cemaatlerin hepsinin bu süreçte yok edileceğini doğrular nitelikte açıklamalarda bulunmuştu.

Perinçek, Akit TV'de ayrıca Tayyip Erdoğan ve AK Parti iktidarının cemaat'e yönelik 'paralel temizleme' adı altında yaptığı olaylar ile ilgili Perinçek, yaşananları 'Helal olsun' diyerek değerlendirdi.

Cemaat'e yönelik temizleme için kendisine gelindiğini söyleyerek, “Fethullah Gülen, örgütü Amerika'ya bağlıdır ve bu temizlenmelidir diyoruz. Biz kendi programımıza sahip çıkıyoruz. Burada Tayyip Erdoğanlar bizim yanımıza geldi, biz onların yanına gitmedik.” dedi. Yapılanlara karşı çıkmayacaklarını söyleyen Perinçek, “Bunu da doğru buluyoruz. Türkiye'nin lehine olan bir şeyi doğru yapıldığı zaman efendim bunu falanca yaptı ben onu karşısına geçeceğim diye bir şey olur mu. Bu bizim yapacağımız iş değil.” ifadelerini kullandı.

Perinçek ve yandaş Akit TV muhabbeti sosyal medyada özellikle Twitter'da günün en çok konuşulan konularından biri oldu

En ilginç yorumlardan birisi de gazeteci Levent Gültekin'den geldi. Gültekin Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "İslamcıların vardığı son nokta: Perinçek'in kuyruğu olmak.. Ne hazin bir tablo." ifadelerine yer verdi.

İşte konuyla ilgili yapılan bazı yorumlar...


<< Önceki Haber Gündeme bomba gibi düşen yayın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER