Erdoğan'a manşetten böyle cevap verdiler!

Milli Gazete, Erdoğan'ın kongredeki "Bizim yolumuz merhum Necmettin Erbakan'ın yoludur" sözlerine karşılık Erbakan'ın meşhur sözüyle cevap verdi.

Erdoğan'a manşetten böyle cevap verdiler!

Erdoğan'ın kongredeki "Bizim yolumuz merhum Necmettin Erbakan'ın yoludur" sözlerine Milli Gazete manşetten cevap verdi. Ankara Spor Salonu'ndaki AK Parti kongresinde konuşan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Bizim yolumuz, merhum Adnan Menderes'in, merhum Turgut Özal'ın merhum Necmettin Erbakan'ın yoludur" sözleri dikkat çekti.. Milli Gazete, Erdoğan'ın o sözlerine karşılık merhum Necmettin Erbakan'ın meşhur sözüyle Başbakan'a cevap verdi: Hadi ordan.



Milli Gazete, manşetten aşağıdaki yazıyı yayınladı: "AKP'nin 4. Olağan Kongresi'nde Başbakan Erdoğan'ın en ilginç, ilginç olduğu kadar da en tuhaf açıklaması, "Bizim yolumuz, merhum Adnan Menderes'in, merhum Turgut Özal'ın, merhum Necmettin Erbakan'ın yoludur" sözleri oldu. "28 Şubat'ta Erbakan'a haksızlık yapıldı" açıklamasından dolayı CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu samimiyetsizlikle suçlayan Erdoğan da; "Yolumuz Merhum Erbakan'ın yoludur" sözleriyle samimiyetle bağdaşmayacak bir başka açıklamaya imza attı. Sayın Başbakan, 10 yıllık iktidarınız döneminde Erbakan Hoca'nın ömrünü adadığı ideal ve hedeflerine karşı savaş açtınız. Özal'ı ve hatta Menderes'i bile istismar ederken konu Erbakan ise orada bir durun!
<< Önceki Haber Erdoğan'a manşetten böyle cevap verdiler! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER