Yandaş medya şehit haberini birinci sayfadan vermeye 'layık' görmedi!

Yandaş medya Diyarbakır'daki PKK'lı heykeli olaylarının ardından çıkan çatışmalar nedeniyle şehit olan 2 askerimizin haberi karşısında sus pus kesildi.

Yandaş medya şehit haberini birinci sayfadan vermeye 'layık' görmedi!

Lice'ye yapılan PKK'lı heykelinin ardından dün bölgeden 2 şehit haberi gelmişti. Van'ın Saray ilçesinde 20 gün önce göreve başlayan Teğmen Emre As teröristler tarafından pusuya düşürülmüş, Lice'de ise uzman Çavuş Uğur, terörist heykelinin kaldırıldığı operasyon sonrasında yaralanmış ve şehit olmuştu.
HABERCİLİĞİ İHANET SAYANLAR ŞEHİTLERİ GÖRMEDİ

Günlerce Türkiye'nin gündemine oturan skandal PKK'lı heykeline haber değeri vermeyerek, olayı tek bir haberle bile gazetesine taşımayan yandaş medya, heykelin yıkılmasının ardından güvenlik güçleri ve PKK'lılar arasında çıkan çatışmada şehit olan askerlerimizin haberine de yer vermeyerek adeta sus pus oldu. Her fırsatta hükümetin sözcülüğünü yaparak, AKP'nin sloganı olan 'Büyük Türkiye' vurgusuyla haber yapan medyanın vatan evlatlarının şehit düşmesi karşısındaki bu suskunluğu ise 'Bu kadar mı sizin vatanperverliğiniz' dedirtti. 

Son dönemde bölgede yaşanan PKK'yla ilgili skandal olayları vatandaştan saklamasıyla dikkat çeken yandaş medya, Türkiye'nin bağrına ateş gibi düşen şehit haberlerini bugün gazetesine taşımaya 'layık' görmeyerek, sürmanşetten magazin haberleri vermeyi tercih etti. Star gazetesi ise Efkan Ala'nın söz konusu heykel hakkındaki "fiberglasdan yapılmış basit bir heykel" şeklindeki tuhaf açıklamasını manşetine taşıdı. 

İşte yandaş medyanın bugünkü manşetleri;







 


SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Yandaş medya şehit haberini birinci sayfadan vermeye 'layık'... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER