Yalanların sonu gelmiyor! Bu da yalanlandı

Yargıtay Başkanlığı, Başbakan'ın odasında olduğu iddia edilen böceğin, sinyallerini Yargıtay'dan yansıttığı haberlerini yalanladı.

Yalanların sonu gelmiyor! Bu da yalanlandı

Konunun daha önce Başbakanlığa ve Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na sorulduğunu belirten Yargıtay "herhangi bir soruşturma yok" cevabı alındığını açıkladı.

Başbakan Erdoğan'ın çalışma ofisinde bulunduğu iddia edilen dinleme cihazıyla ilgili detaylar netleşiyor. Milliyet Gazetesi haberinde soruşturmadan bahsetmiş ve böcek adı verilen cihazın kriptolu olduğunu iddia etmişti. Hatta gizli dinleme sinyallerini yansıtan bir aparatın ise Başbakanlık'ın hemen karşısındaki Yargıtay Binası'nda bulunduğu öne sürüldü.

AÇIKLAMA YARGITAY'DAN GELDİ

İddialara ilişkin dikkat çeken açıklama Yargıtay'dan geldi. Başbakan'ın odasındaki böceğin, sinyallerini Yargıtay'dan yansıttığı iddialarının daha önce Başbakanlık Müsteşarlığı'na ve Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na sorulduğu vurgulandı.

BAŞBAKANLIK'A SORDUK, SORUŞTURMA YOK DENİLDİ

Her iki kurumdan verilen cevapta bu konuda herhangi bir bilgi ve soruşturma olmadığı belirtildi. Yargıtay'ın, çıkan haberlerin ardından iki kuruma, aynı iddiayı bir kez daha sorduğu öğrenildi.

İNCELEME VE SORUŞTURMA YOK

Öte yandan, Başbakanlık ile özel çalışma ofisinde bulunduğu iddia edilen böceklere ilişkin Emniyet Müdürlüğü'ne herhangi bir bilgi verilmediği, inceleme yapılması için bir talepte de bulunulmadığı öğrenildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada da Başbakanlık Teftiş Kurulu raporunun beklendiği belirtildi.

BENZER HABER AYDINLIK VE YURT GAZETESİ'NDE YAYINLANMIŞ

 Yargıtay Birinci Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, bir nokta dikkat çekti. Açıklamaya göre benzer haberler daha önce de Aydınlık ve Yurt gazetelerinde de yayınlanmış!
<< Önceki Haber Yalanların sonu gelmiyor! Bu da yalanlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER