Viktoria Plzen: 0 - Fenerbahçe: 1 - Viktoria Plzen Fenerbahçe maç özeti

Fenerbahçe, Viktoria Plzen'e acımadı! Viktoria Plzen - Fenerbahçe maçının özeti, fotoğrafları, analizi ve istatistikleri burada!

Viktoria Plzen: 0 - Fenerbahçe: 1 - Viktoria Plzen Fenerbahçe maç özeti

Fenerbahçe Avrupa Kupalarında Son 5 Deplasman Maçında Yenilmedi. ( 4 Galibiyet 1 Beraberlik )
Fenerbahçe Avrupa kupalarında deplasmanda oynadığı son 5 maçta yenilmedi. Grupta deplasmanda oynanan 3 maçı da kazanan Fenerbahçe 2.tur maçında Bate Borisov ile deplasmanda 0-0 berabere kalmıştı. Fenerbahçe 3.tur maçında da deplasmanda V.Plzen’i 1-0 yenmeyi başardı. Bu sezon deplasmanda 7 Avrupa kupası maçı yapan Fenerbahçe sadece Spartak Moskova karşısında kaybetti. 

V.Plzen Bu Sezon Sahasında İlk Kez Avrupa Kupası Maçı Kaybetti. ( En Son Barcelona Karşısında Kaybetmişti )
Viktoria Plzen takımı bu sezon Avrupa kupalarında sahasında ilk kez mağlup oldu. Viktoria Plzen Fenerbahçe maçına kadar sahasında oynadığı 7 Avrupa kupası maçını da kazanmıştı. Viktoria Plzen bu sezon sahasında ilk kez bir maçı gol atamadan bitirirken Avrupa kupalarında sahasında 10 maç sonra kaybetti, en son 01.11.2011 tarihinde Barcelona karşısında 4-0 mağlup olmuştu. 

V.Plzen, Avrupa Kupalarında Temsilcilerimizi Yenemedi. 
Çek temsilcisi Viktoria Plzen, Türk takımları ile Avrupa kupalarında 2 kez eşleşti. 2010-11 sezonunda Beşiktaş ile eşleşen Viktoria Plzen takımı sahasında 1-1 berabere kalmış İstanbul’da ise   3-0 kaybedip elenen taraf olmuştu. V.Plzen bu sezonda Uefa Avrupa Ligi 3.tur ilk maçında Fenerbahçe’ye sahasında 1-0 kaybetti. 












Pierre Webo Avrupa Kupalarında En Son 2006-07 Sezonunda Gol Atmıştı.
Fenerbahçe’nin devre arasında transfer ettiği Pierre Webo, V.Plzen maçında attığı golle galibiyeti getirdi. Webo en son 2006-07 sezonunda Osasuna forması altında Avrupa kupalarında gol atmıştı. 2006-07 sezonunda Osasuna ile Uefa kupasında yarı final oynayan Webo o sezon G.Rangers ve Bayer Leverkusen karşısında 1’er gol atmıştı. 

Fenerbahçe Avrupa Kupalarında Çek Takımlarıyla 9 Kez Karşılaştı.  
Fenerbahçe Avrupa kupalarında Çek Cumhuriyeti temsilcileri ile 9 kez karşılaştı. Oynanan 9 maçta Fenerbahçe 4 kez kazanırken 5 maçı ise rakip takımlar galip geldi beraberlik sonucu çıkmadı. Bu sezon Uefa Avrupa Ligi 3.tur maçında V.Plzen’i deplasmanda 1-0 yenen Fenerbahçe 2004-05 sezonunda Şampiyonlar Ligi gruplarında Sparta Prag takımını hem sahasında hem deplasmanda 1-0 yenmişti. 1992-93 sezonunda Uefa kupasında Sigma Olomouc takımını sahasında 1-0 yenmiş ancak deplasmanda 7-1 kaybedip elenmişti. Fenerbahçe 1989-90 sezonunda Sparta Prag takımına 3-1 ve 2-1’lik skorlarla, 1983-84 sezonunda Bohemians takımına 1-0 ve 4-0’lık sonuçlarla kaybederek elenmişti. 

Fenerbahçe İstatistiklerde Rakibine Büyük Üstünlük Sağladı.
Fenerbahçe deplasmanda 1-0 yendiği V.Plzen karşısında istatistiklerde büyük üstünlük kurdu. Maç boyunca 18 şut atan Fenerbahçe 7 kez kaleyi buldu ve 1 gol atıp maçı kazandı. Fenerbahçe 6 korner atarken %62 oranında topla oynadı. V.Plzen ise 5 şut atarken direkten dönen pozisyon dışında tehlikeli olamadı.  


<< Önceki Haber Viktoria Plzen: 0 - Fenerbahçe: 1 - Viktoria Plzen Fenerbahçe... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER