Vatandaşın tercihi samanyoluhaber.com oldu

30 Mart günü Türkiye'de milyonlarca insan yerel seçimlere kilitlendi. Seçim sonuçlarını internetten takip edenlerin önemli bir bölümü ise Samanyoluhaber.com'u tercih etti.

Vatandaşın tercihi samanyoluhaber.com oldu

Yerel seçimlerin yapıldığı 30 Mart gününe kadar ziyaretçi sayısını gün be gün artıran Samanyoluhaber.com, sonuçların açıklanmaya başlandığı akşam saatlerinden itibaren de yükselişini sürdürdü.

Sonuçların belli olmaya başladığı saniyeden itibaren, en hızlı, akıcı ve doğru verileri takipçilerine aktaran Samanyoluhaber.com, hem görselliğiyle büyük beğeni toplayan interaktif seçim sayfasıyla hem de yoğun tempoya rağmen titizlikle çalışan ekibiyle fark oluşturmayı başardı.

Samanyoluhaber.com 30 Mart gecesi ve seçimin yankılarının devam ettiği 31 Mart gününde toplamda 4 milyon ziyaretçiye ve 15 milyon sayfa gösterimine ulaştı.. 

30 Mart'ta defalarca yapılan siber saldırılar ve bunun sonucu toplam 1.5 saat kapalı kalmasına rağmen Samanyoluhaber.com ziyaretçisi sonuçları Samanyoluhaber.com'dan takip etmeye devam ederken tarihi bir başarıya da imza atmış oldu
<< Önceki Haber Vatandaşın tercihi samanyoluhaber.com oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER