Ünal Aysal'dan flaş karar!

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, 18-25 Ekim’de yapılacak olağanüstü seçimde başkanlığa aday olmadığını açıkladı.

Ünal Aysal'dan flaş karar!

Ünsal, dün gece TRT-1’de ‘Stadyum’ programında görev yaptığı döneme ait ve Sarı-Kırmızılı takımın geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Aysal’ın gündem oluşturan açıklamaları şöyle:

"-Ben futboldan anlamıyorum ve karışmıyorum. Prandelli ayrılmak isterse hiç itiraz etmeden teşekkür ederiz. Aramızda maddiyat sorun olmaz.

-Shaktar Donetsk başkanı istediği için Mircea Lucescu bize gelemedi. Birinci yönetim kurulumuzda çok iyi arkadaşlarımız vardı. Yöneticilerimden ihanete uğramadım ama hayal kırıklığı yaşadım.

-Sabri konusuna ben karar veremem. Yetki teknik direktöründür. Sabri’yi Prandelli kadro dışı bıraktı. Sağ bek konusuna ciddi bir yatırım yaptık. Bana kalsa para harcamam, Sabri’yi oynatırım. Sabri’nin hâlâ kredisi var. Engin, basına verdiği demeçlerden dolayı kadro dışı kaldı. Eboue fizikî düşüş yaşadığı için alınmadı. Yere düşüyor, kalkmıyor.

-Felipe Melo’nun attığı twitler bilinçsizdi. Bilerek yapılmadı. Ama ona verilen ceza adaletsizdi. Melo gönderilmeliyse Emre ve Volkan da gönderilmeli. Melo tipinde oyuncular başka kulüplerde de var.

-Fatih Terim konusunda nefretim değil ama kırgınlığım var. Futbol Federasyonu ile imzalanan kontratı televizyonda izledim. Terim’e ayrılık sürecinde bilgi verildi. Ben Terim’le tesislerde görüştüm. Milli Takım mı, G.Saray mı, diye. Hoca bana G.Saray’da kalacağını söyledi. Ben de telefonla Federasyon Başkanı’nı aradım, 4 maçlığına geleceğini söyledim. Daha sonra uçağıma atladım ve Güney’e gittim. Ancak televizyonumu açtığımda çok şaşırdım. Terim, mukavele imzalıyordu. Bu beni çok yaraladı.  Devraldığım borç duruyor göreve geldiğimde 328 milyon TL borç vardı. Ben artırmadım, sadece faizini ödedim.

-Alp Yalman ve ekibi, gördüğüm kadarıyla tecrübeli bir ekip. Alp Yalman'ın ekibinde olacak arkadaşları duydum. Bizden ayrılan Sedat Doğan var. Galatasaray'da muhakkak yeni adaylar çıkacaktır, Galatasaray cazibesi olan bir kurumdur. İki kişiyle bu seçim gitmez."

<< Önceki Haber Ünal Aysal'dan flaş karar! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER