Ucuz senaryoya Hidayet Karaca'dan net bir dille cevap

Ülke insanı bu ucuz senaryoyu 27 Mayıs'ta, 71 muhtırasında, 80'de ve 28 Şubat'ta da izledi...

Yeni Akit'in çirkin yalanlarına net dille cevap

Bir gazetenin iftira içerikli haber ve yazılarla, gazetecilik tarihi adına kendini aştığı günleri üzüntüyle izlemekteyiz. Bu ülke insanının benzerini defalarca kez izlediği ucuz senaryoya Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca net bir dille cevap verdi. 

Etki alanı sınırlı bir gazetenin Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya kendi köşesinden günlerdir iftiralarını sürdürüyor. O iftiraya mü'minlerin kalbinin cem olduğu Hacc'ı, herkese, yapılanın dünyada kalmayacağını bir de ahiretin olduğunu hatırlatan Arafat'ı da alet ediyor. 

Hasan Karakaya, bugün de köşesini bu tuhaf suçlamalara ayırmış. Kendisini, karşısındakini dinlemeden yargılamaya o kadar kaptırmış olacak ki arife günü yapılan Arafat vakfesi için bayram gününün tarihini yani 15 Ekim'i vermiş. Mukaddes bildiğimiz değerler üzerinden yapılan bu kara propagandanın sürdürülmesi sebebiyle dostlarımıza ve kamuoyuna bir kere daha ifade etmek lüzumunu hissediyoruz:

15 Ekim yani bayramın birinci günü değil, 14 Ekim arefe günü Arafat'ta Sayın Görmez tarafından yapılan duaya katılarak, yayın grubumuzun iki kanalı olan Samanyolu Haber ve Mehtap Tv'den de bu anları canlı yayınladık. İsteyen arşivlere bakar.

Bu vesileyle camiaya iftira atmayı adet haline getirenleri üzüntüyle takip ediyoruz. Fısıltılarla kapalı kapılar arkasında üretilen sonra da gerçekmiş gibi piyasaya sürülen paralel yapı, paralel emniyet, paralel yargı yaftalarının üstüne bir de paralel dua safsataları başladı. Bunlar bir sürecin parçası mı? Yazılıyor mu, yazdırılıyor mu? Onu zaman gösterecek. Anlaşılan o ki devreye giren el, yeni piyonları ve senaryolarıyla birilerinin defterini dürmeye niyet etmiş.

Ülke insanı senaryosu aynı olan bu ucuz filmleri daha önce de gördü.  27 Mayıs'ta, 71 muhtırasında, 1980'de, 28 Şubat'ta böyle küçük iftiracılar hep vardı. Ama sonra inamış insanların masumiyeti ve haklılığı gün gibi ortaya çıkarken attıkları çamurlar kendi yüzlerine yapıştı.

"Dua gibi, Hacc gibi, Arafat gibi en mukaddes değerleri bile kara propagandalarına alet edenlerin bundan sonra iftira adına neler yapabileceğini varın siz düşünün" demekten başka bir sözümüz bulunmamaktadır. 

Kalpler Allah'ın elindedir, herkesin niyetini en iyi O bilir… Eğer Arafat'ta dedikleri gibi bir olay vuku bulmuşsa Allah canımızı alsın... Değilse kendilerini ilahi adalete havale ediyoruz...

<< Önceki Haber Ucuz senaryoya Hidayet Karaca'dan net bir dille cevap Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER