Son dönem müteahhitlerinde problem mi var?

Devletin kasasından büyük paralar harcayarak yaptıkları büyük mimari yapılar, projeler güvenilir mi?

Son dönem müteahhitlerinde problem mi var?

Bir tankerin açık kalan damperinin çarpmasıyla yıkılan Avcılar'daki köprü yapılalı 2 yıl olmuştu. Feci olayda 1 vatandaş hayatını kaybetti. 4 yaralı var. Bu olay ve son dönemde yaşanan benzer vakalar yeni inşaa edilen yapıların sağlamlığı ve güvenilirliği konusunda endişeye sebep oldu. Çok değil daha geçtiğimiz Temmuz'da, AKP hükümetinin 100 milyon lira ödeyerek yaptırdığı kış olimpiyatları pisti çöktü. 

YHT İLK SEFERİNDE ARIZA YAPMIŞTI

Yüksek Hızlı Tren kullanıma sunuldu. Ancak daha ilk seferinde arıza yapmıştı. Ancak bu son değildi. Buna yenileri eklendi.

3. KÖPRÜ İNŞATINDA VİYADÜK ÇÖKÜNTÜSÜ

3.Köprü inşası devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde, Çavuşbaşı Viyadüğü inşaası sırasında göçük oldu. 3 işçi hayatını kaybetti.

SOMA'DA TÜRKİYE'NİN KALBİNİ DAĞLAYAN MADEN FACİASI

Soma'da, göz göre göre, herkesin yüreğini sarsan büyük maden faciası yaşandı. 301 madenci hayatını kaybetti. Türkiye böyle büyük bir acı yaşamamıştı. Geride gözü yaşlı anneler, babalar, eşler ve evlatlar kaldı. O maden ocağı devletin elindeyken AKP iktidarınca özel şirkete verilmişti.

MARMARAY İNŞAATI SONRASI TAŞKIN ÇİLESİ

Marmaray tarihi yarımadadan Anadolu'ya ulaşımı kolaylaştırması için inşa edildi. Bu hattın Üsküdar'daki İstasyonu faaliyete girdiği günden bu yana ne zaman yağmur yağsa bu manzara ortaya çıkıyor. Deniz ile sahil yolu birleşiyor... 

<< Önceki Haber Son dönem müteahhitlerinde problem mi var? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER