Sembol ismin eşi konuştu

Polislere yönelik sahur operasyonunda elleri kelepçeliyken söylediği ‘Haram lokma yemedim’ sözüyle damga vuran Emniyet İstihbarat eski Şube Müdür Yardımcısı Hayati Başdağ'ın eşi Hacer Başdağ yaşadıklarını Samanyolu Haber’e anlattı.

'Allah'ın izniyle yapanlar ziyanda'

Çocuklarıyla beraber Metris Cezaevi’nde tutuklu bulunan eşini ziyaret eden Hacer Başdağ, "Moralleri gayet iyiydi. Onları iyi görünce bizim de moralimiz yerine geldi. Allah’ın izniyle bir an önce çıkmalarını bekliyoruz" dedi.

‘HİÇ VİLLAMIZ OLMADI’
Bazı yayın organlarında eşiyle ilgili çıkan ‘villada oturuyor’ haberlerin yalan olduğunu ifade eden Hacer Başdağ şunları söyledi: “Eşim 3 ay önce açığa alındı. Biz de 3 aydır babamın yanında kalıyoruz. Burası babamın kendi emeğiyle yaptığı, her tuğlasında emeğinin olduğu müstakil bir ev. Villa dedikleri de bu. Bizim onların söylediği gibi hiç villamız olmadı.” dedi.

‘ÇOCUKLARIN VEBALLERİ ÜZERLERİNDE OLACAK’
Eşinin sahur vakti polislere yapılan operasyonla elleri kelepçelenerek gözaltına alınması ve hukuksuzca yargılanarak tutuklanmasının kendilerini çok üzdüğünü söyleyen Hacer Başdağ söyle devam etti. “Eşim haram yemedi, kursağımızdan da haram geçirmedi. O na o iftiraları atanlar aynaya baksın vicdanları rahat mı? Bu çocukların, yeni doğmuş bebeklerin vebalini alıyorlarsa diyeceğim bir şey yok onlara”


‘HEPSİNİ İADE EDECEĞİZ’
Eşinin 116 tane başarı belgesi aldığını ve sicilinin tertemiz olduğunu söyleyen Hacer Başdağ, “bu belgeler haram yemediği için verildi” dedi. Başdağ, “116 tane başarı belgesi var. Başbakan’dan aldığımız da var. Bunların hepsini iade edeceğiz. Sicilinde hiç bir leke yok. Aldığı notlar hep 98-100. Notlar bu rakamların altına inmedi. Bu suçlamaları yapanlar ziyanda. Biz Allah’ın izniyle alnımızın akıyla çıkacağız.” ifadelerini kullandı.
<< Önceki Haber Sembol ismin eşi konuştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER