Saygılı'dan iftira dolu haberlere manidar gönderme

Yolsuzluğu ve rüşveti ortaya çıkardığı için 4 Eylül’de tutuklanan eski Mali Şube Müdürü Yakub Saygılı, avukatları vasıtasıyla twitter hesabından bazı açıklamalarda bulundu.

Saygılı'dan iftira dolu haberlere manidar gönderme

4 Eylül’de tutuklanarak cezaevine gönderilen eski Mali Şube Müdürü Yakub Saygılı’nın cezaevinden gönderdiği basın açıklaması avukatları aracılığıyla twitter hesabından paylaşıldı. 

Bazı gazetelerde yer alan 25 Aralık’tan bir hafta önce İstanbul Emniyetinden 4 kişinin 10 bin TL para alarak, Ankara’ya gittiği iddialarına yönelik yapılan açıklama şöyle:

“25 Aralık’dan bir hafta önce Ankara’ya gizlice 4 kişilik ekip gönderdiğimiz, 10 bin TL para verdiğimiz iddia edilmektedir.
Vaktim çok cevaplayayım, ciddiye aldığımdan değil. Ekibi gizlice göndersem, polisevinde kalmazlardı.
17 Aralıkla ilgili resmi olarak göreve gittiler. Şehir dışında da akaryakıt alabilmeleri için İst.Emniyete bildirildi.

İstanbul Emniyetin resmi onayıyla şehir dışında da benzin alabildiler. Aldıkları para 1000 TL. Bir SIFIR eklemede sakınca görmediniz herhalde. 

Hakim sordu. Darbe olunca Başbakanı bunlar mı alacaktı diye. Sorgunun en komik anıydı.Ekip amirinin boyu 1.65 , kilosu 55. Başbakanın bacağına mı sarılacaktı. Paronayanın geldiği nokta..

Ben takip uzmanı ve uluslararası eğiticisiyim. Gizlemek istediğim bir takip olacak, siz amatörler bunu bulacaksınız! Dönemin Adli polisi olduğumuz için her şey kayıtlı merak etmeyin. Okumaya ve okuduğunuzu doğru yazmaya niyetiniz olsun yeter ki.

Ekibin şehir dışına çıkması ile ilgili valilik onayının olduğunu söylemeyi unuttum sanırım.

 Meraklısına: Cezaevleri henüz tweet atacak konforda değil. Avukatlarımın vasıtasıyla…”
<< Önceki Haber Saygılı'dan iftira dolu haberlere manidar gönderme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER