Samanyolu'nda Mevlid Kandili coşkusu

Kadir Gecesi'nden sonra en kıymetli gece olan Mevlit Kandili çok özel bir programla ekranlarınıza gelecek.

Samanyolu'nda Mevlid Kandili coşkusu

Yüce Yaratıcı'nın insanlığa gönderdiği son rahmet elçisi, İlahi vahyin tamamlayıcısı Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V), hicri takvime göre dünyayı şereflendirdiği gece olan 23 Ocak 2013 Çarşamba günü,  Samanyolu Televizyonu'nda saat 20:00'de Sultanahmet Camii'nden yapılacak canlı yayınlarla yad edilecek. 

Öte yandan Mehtap Tv de, gün boyunca hazırlanan Mevlid Kandili programını izleyiciyle buluşturuyor.  

Çarşamba günü Mehtap Tv'de yayınlanacak 'Mevlid Kandili Ekranı 2013' programı şöyle:

Mehtap Tv, gün boyunca yapacağı Mevlid Programında, Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi'nin sohbetlerinden, Kur'an ziyafeti ve naatlara kadar pek çok yayınla gönüllere akacak..

Sabah 08.00'de başlayacak programda ilk olarak, Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi Kırık Testi programında 'İnsanlık O'nunla Yeniden Diriliyor' konusu ele alınacak ve modern dünyanın yaşadığı sorunlara karşı İslam'ın ve Kur'an'ın sunduğu kutlu reçete anlatılacak. 

Saat 12:00'deki yayında Hocaefendi Kırık Testi programının 'Sonsuz Nur ile Sohbet-i Canan' bölümünde Peygamber  (S.A.S) sevgisi ve ahlakını derinlikli ve akıcı üslubuyla anlatılacak. 

Saat 17.30'da ise Hocaefendi Kırık Testi programının 'Dua ihtiyacı ve gönülden yakarışlar' bölümünde dua'nın önemini ve bereketi, 

19.10'da ise; Minberden yükselen ses programında Fethullah Gülen Hocaefendi 'Peygamber Efendimizin (S.A.S) Kutlu Doğumunu' anlatıyor olacak. 

19.30'da yayınlanacak olan Dr. Ahmet Naina'nın muhteşem sesinden kur'an tilaveti, Dr. Reşit Haylamaz'dan Allah Resulü'nün (S.A.S) hayatına ve rehberliğine dair mesajlar Ertuğrul Erkişi'den tasavvuf ve ilahi konseri, ve çocukların dilinden dualarla En Kutlu Doğum programı, Ankara Arena Spor Salonu'nda Canlı yayında Mehtap Tv ekranlarında olacak. 

Çarşamba günkü program saat 22.30'da, Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi'nin duasıyla devam edecek.

Ayrıca Çarşamba günü saat 23.00'te Mehtap Tv'de Mevlid Kandili Özel, Peygamberimizin (S.A.S) Kutlu doğumu anma programı Sultan Ahmet Camii'nden ekrana gelecek. Kainatın efendisi Peygamberimiz'in (S.A.S.) Kutlu doğumu ilahiler, dualar, Kur'an ziyafeti ve naatlarla anılacak.
<< Önceki Haber Samanyolu'nda Mevlid Kandili coşkusu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER