Rol arkadaşları Arda Kural'ı böyle anlattı!

Arda Kural'la ilgili çok ilginç bir anı!

Rol arkadaşları Arda Kural'ı böyle anlattı!

Arda Kural'ın çok düzgün bir insan olduğunu ifade eden arkadaşları, yaşanılanlardan duydukları üzüntüyü dile getirdi.

Ece Erken: Arda ile "Lise Defteri"nde oynamıştık. Tanıdığım en düzgün çocuktu. Bir kere alkol aldığını görmedim. Şöhret gerçekten ateşten gömlek. Şöhret olan birçok insanın psikolojisinin yerinde olmadığını düşünüyorum. Hepimiz arada bir psikoloğa görünüp destek almalıyız.

Yıldız Asyalı: Uzun zaman önce rahatsızlığını duyduk, yardım etmek istedik ancak kabul etmedi. Tedavi görmek için hastaneye yatması sevindirici. İnşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur.

Ferdi Kurtuldu: Arda'yla ilgili 3 sene önce böyle şeyler duymuştum. Damla Debre isimli bir oyuncu arkadaşımız anlatmıştı. Arda sette ilk kez tanıştığı bir oyuncu kıza elindeki çay kaşığını göstererek "Bu ilk içtiğimiz çayın kaşığı bunu yıllardır saklıyorum" demiş. Oysa o oyuncu arkadaşı daha yeni tanıdığını söylemişti. O zamanlar çok ciddiye almamıştık.

Mustafa Altıoklar: Arda şair ruhlu bir çocuktu. Duygusal olarak tepkileri birçok insandan daha yoğun ve farklıydı. Belki yalnız kalmak istedi. Ama eski dostları olarak hep yanında olacağız. Önümüzdeki günlerde ziyaretine gideceğim.


<< Önceki Haber Rol arkadaşları Arda Kural'ı böyle anlattı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER