Polislerin hocası yapılan hukuksuzluklara sert çıktı

Polislerin hocası olarak bilinen Polis Akademisi Öğretim Üyesi İbrahim Cerrah, yapılan hukuksuz operasyonları değerlendirdi.

Polislerin hocası yapılan hukuksuzluklara sert çıktı

Emniyet’e yapılan operasyonları Samanyolu Haber Televizyonu’na değerlendiren, Polis Akademisi Öğretim Üyesi Prof.Dr.İbrahim Cerrah, “Bu insanlar 12 yıldır göreve getirdikleri polislerin satın alınamayacak kadar namuslu ve dürüst olduğunu biliyordu. Ne oldu da bugün onları linç etmeye kalkıyorlar” dedi.

Bugün bir siyasi parti 12 yıldır iktidardaysa bunda Türk Polis Teşkilatı’nın çok önemli katkısı var diye Cerrah Mursi örneğini verdi. Cerrah,‘Mursi Mısır’da halk tarafından yüzde 52 oyla seçilmişti. Ama çok kısa bir süre sonra ülkesinde darbe yapıldı ve aşağıya indirildi. O süreçte bizim ülkemizdeki siyasiler Suriye’ye yaptıkları gibi orada ağabeylik yaptılar. ‘Aman ha dik durun' dediler halkın seçtiği Cumhurbaşkanı dik durmaya çalıştı ama duramadı. Çünkü arkasında Türk polisi gibi kale gibi duracak satın alınmayacak, memleketin menfaatini ülkenin çıkarlarını her şeyin üzerinde tutan Türk Polis Teşkilatı gibi polis teşkilatı yoktu.’ dedi.


İbrahim Cerrah, ‘Bugün Türkiye’deki insanların huzurunu bozanlar, 12 yıldır kendilerine destek veren insanları karalayanlar, seçim meydanlarında iftira atanlar yüzde 3-5’lik oy beklentisiyle yaptıkları hukuksuzluğun hayrını göreceğine inanıyor musunuz?’ ifadesini kullandı.
<< Önceki Haber Polislerin hocası yapılan hukuksuzluklara sert çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER