PKK'dan şok tehdit!

PKK’lılar koruculara tehdit mektubu gönderdi. Mektupta “Canınızı Azrail değil Apocular alacak” denildi.

PKK'dan şok tehdit!

Terör örgütü PKK, köy korucularını baskı altına almak için tehdit içerikli mektuplar yazıyor. Siirt ve Şırnak civarında faaliyet yürüten bir grup terörist, koruculara ilginç ifadeler içeren tehdit mektubu gönderdi.

Bugün Gazetesi'nin haberine göre, üzerinde sözde HPG Botan Saha Komutanlığı mührü bulunan mektupta koruculara “Sizin gibi şerefsiz ve alçak ihanetçiler yer yarılıp yedi kat dibine girseniz dahi yaptığınız ihanetin bedelini bedeninizle ödeyeceksiniz. Yaptığınız hainliğin bedeli ne olursa olsun cezasını çekeceksiniz, rüyalarınızdaki kâbus olacağız” denildi.

SİLAHLAR SUSMAYACAK

Çözüm süreci ve ateşkes nedeniyle silahların susmayacağını belirten PKK’lılar, tehdit mektubuna şöyle devam etti: “Ne yiyip içtiğinizi, ne yaptığınızı, düşmanla nasıl ilişkilerinizin olduğunu biliyoruz. Kesinlikle bizden kaçamazsınız. Diğer arkadaşınızı nasıl öldürdüysek sizi de öyle değil şeytani planlarla öldüreceğiz. Süreçtir, bize karışmazlar demeyin. İhanetçi, işbirlikçi, hele arkadaşlarımızın kanına girmiş, sizin gibi onursuz ve şerefsizler. Sizleri affetmek, kesinlikle affetmek mümkün değil. Senin canını Azrail değil Apocular alacak. Ve çok yakında.”




<< Önceki Haber PKK'dan şok tehdit! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER