Ogün Samast çok değişmiş ! - Foto

Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin davanın 9'ncı duruşmasında bugün kameralar zanlı Samast'ın bu görüntülerini kaydetti.

Ogün Samast çok değişmiş ! - Foto

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin davada tanıklar şok iddialarda bulundu. Ayrıca tutuklu sanıklardan Ogün Samast'taki büyük değişim göze çarptı. Kilo alan Samast'ın bıyık bıraktığı da görüldü.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Agos Gazetesi Genel Yayın yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin 5'i tutuklu 20 sanığın yargılandığı davanın 9. duruşması devam ediyor. İstanbul 14. ağır ceza mahkemesi'ndeki duruşmada, farklı bir cinayet davasından Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan 5 kişi tanık olarak dinlendi. Tanıklar, kendisini Şükrü Balcı'nın oğlu Ertuğrul Balcı olarak tanıtan kişinin, cinayeti Ogün Samast'ın değil, başka birinin işlediğini söylediğini ifade etti. Davanın 6'ncı duruşmasında katil zanlısı Ogün Samast'ın 28 Haziran'da 18 yaşını doldurması nedeniyle, gizlilik kararı kaldırılarak dün ilk kez basına ve izleyicilere açık yapılmış Samast'ın son görüntüsü davanın başlangıcından bugüne kadarki değişimi de gözler önüne sermişti. Mahkeme salonuna getirilişi sırasında cinayet zanlısı Ogün Samast'ın cezaevinde geçen sürede bir hayli kilo aldığı gözlendi.
<< Önceki Haber Ogün Samast çok değişmiş ! - Foto Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER